REKLAMI GEÇ

Kayalar sakinlerinden Subaşıoğlu’na ziyaret

Kayalar sakinlerinden Subaşıoğlu’na ziyaret

Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci ve mahalle sakinleri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2016 Salı, 15:03

Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci, beraberinde Muzaffer Yüreci, Salih Bozkurt, Hasan Çakmak Başkan Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri Başkan Subaşıoğlu’na plaket takdim etti.

Muhtar Yüreci, “Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu, mahallemize büyük hizmetleri var. Örneğin asfalt çalışması tam anlamıyla mahallemizin çehresini değiştirdi. Tüm yollarımız tozdan ve çamurdan kurtuldu. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Subaşıoğlu, “Kayalar Mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimize ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız hizmetler belediye olarak bizim görevimiz. Kayalar Mahallemize büyük ölçüde çalışmalarımızı yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Her mahallemize dokunuyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olması bizi de memnun ediyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu