REKLAMI GEÇ

Aday gösterilmeyecek iddiası

Aday gösterilmeyecek iddiası

Ak Parti kurmaylarının, partilerini 2019 Yerel Seçimleri’nde temsil edecek belediye başkan adaylarına ilişkin çalışmalarında sona gelindi. Denizli ile ilgili bomba kulis ise Merkezefendi’de değişimin kaçınılmaz olduğuna yönelik iddia. Bu iddiaya göre Başkan Muhammet Subaşıoğlu yeniden aday gösterilmeyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2018 Salı, 17:34

AK Parti’de 31 Mart 2019 Yerel Seçim yarışına katılacak adayların bir kısmı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışı gezisi dönüşünde listelerin tümüyle açıklanacağı mesajını verdi. Gözlerin çevrildiği Ankara’da ise çalışmalar hızla sürüyor. Türkiye’ye gelir gelmez Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne konulacak 81 kentin ve ilçe adaylarının olduğu aday listesi çalışmalarında sona gelindi.

AK Parti Genel Merkez’de süren hummalı çalışmalara yönelik ilk gelen bilgiler Denizli’de ilçe başkan adaylıklarına ilişkin önemli haberler içeriyor. İktidar partisinin 2019 yerel seçimlerinde kritik ilçelerde yeni isimlerle yol alabileceğine ilişkin ciddi bilgiler söz konusu.

PAMUKKALE DEĞİŞEBİLİR
İddiaya göre Pamukkale’de Hüseyin Gürlesin, anketlerde partinin gerisinde çıkıyor. Devam eden Seyir Terası Projesi’yle de çok ciddi anlamda tepki olan Gürlesin’in parti genel merkezinin peşi sıra yaptırdığı anketlerden dolayı bir hayli sıkıntılı olduğu öne sürülüyor. Ama asıl bomba iddia Merkezefendi’ye ilişkin.

BİRÇOK NEDEN VAR
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun edinilen bilgilere göre anket notları iyi ancak bu kurmaylar için yeterli bulunmadı. Keza Subaşıoğlu’nun, mimar ve mühendislerle, esnafla, müteahhitlerle ve hatta yerel medyanın önemli bir kısmıyla yaşadığı diyalog sorunu gibi konuların genel merkezde de enine boyuna masaya yatırıldığı söyleniyor. Subaşıoğlu’nun adaylık sürecindeki en büyük engeli ise parti içinde yaşadığı gerilimler.

BÜYÜKŞEHİR VE TEŞKİLATLA SORUNLU
Örneğin Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilen Osman Zolan ile arasında olduğu öne sürülen sıkıntılar ve parti teşkilatının önemli isimlerinin bir kısmıyla da tartışmalı olduğu iddiaları Subaşıoğlu’nun adaylığı konusunda büyük çıkmazları oluşturuyor. AK Parti Genel Merkezi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunacağı Denizli dosyasında bu nedenle Subaşıoğlu’nun olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar

Umut   -  Bağlantı 29 Aralık 2018, 19:08

Belediye personeli ile olan tutumunu cümle alem biliyor. İşçisini memurunu bezdirdi. İyi olmuş

Ali   -  Bağlantı 5 Aralık 2018, 10:33

Ornaz deresi projesi tam bir fiyasko otobüsler ile vatandaşı taşımak yerine park içinde bir otoparkla bu iş çözülebilirdi.belediye ye ekstra maliyet getiren kısaca taşıma suyu ile değirmen döndürmeye kalkan maliyeti yüksek bir proje idi.

Ahmet GÜL   -  Bağlantı 5 Aralık 2018, 10:30

Umarım böyle çalışkan bir başkanı harcamazlar..Zira kendileri kaybeder..

Cengiz   -  Bağlantı 4 Aralık 2018, 23:17

subaşı kesin gitmeli zaten.subaşı tekrar aday olursa Ak Partiye bir daha oy kesinlikle vermem diyen Ak Partili sayısı çok fazla.sevilmeyen birisi.kendisiyle görüşmek mümkün değil.makama varana kadar 7-8 kişinin sorgusundan geçiyorsunuz.vakit kaybı

Hasan Sağ   -  Bağlantı 4 Aralık 2018, 21:36

Kumarhaneler kapatılsın. Pavyonlar şehir dışına taşınsın. Masaj salonları mahalle aralarından çıkarılsın. Merkez mahallelerde otopark sorunları acil çözülsün. Sanayi esnafı için kullanışlı, ucuz iş yerleri yapılsın.
Acil
Acil
Acil

Mehmet Ziya   -  Bağlantı 4 Aralık 2018, 21:31

Esnaf ve vatandaşın sıkıntıları, istekleri, arzu ettikleri hakkında etüt yapılmıyor.

Esnaf iş yeri bulamıyor. Kiralar m2 50TL gibi afaki rakamlar.

Mehmet Ziya   -  Bağlantı 4 Aralık 2018, 21:26

Sayın Recep Tayyip Bey,

Israrla parti içinde adamsendecilik, bencillik, riya, yalan bu partinin içine giremez girmeyecek diyor…

Ama teşkilatlarda bunlar biraz zayıf.

Şeffaf yönetim anlayışı zayıf,

Toplumla iç içe yönetim anlayışı zayıf,

orhan   -  Bağlantı 4 Aralık 2018, 18:10

Bence denizli büyük şehire aday olmalıydı merkezefendi belediyesi çok güzel calıştı çok güzel hizmetlerde bulundu halkın içinde bir dediğimizi 2 etmeyen başkan subaşı denizli senin hakkını ödeyemez her nekadar farklı siyasi görüşten olsakta teşekkur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı