REKLAMI GEÇ

Uçurtmalar Merkezefendi Belediyesi’nden

Uçurtmalar Merkezefendi Belediyesi’nden

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki çocukları hediye ettiği uçurtmalarla sevindirdi. Rüzgarlı havalarda açık alanlara koşan çocuklar, keyifli bir yaz tatili dönemi geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 15:38

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun ziyaretlerinde dağıttığı uçurtmalardan alan çocuklar, bunların heyecanla montajının tamamlayıp uçuruyor. Rengarenk uçurtmaları havalandıran çocuklar, “hangimizin uçurtması daha yükseğe ulaşacak” iddiasına da tutuşuyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çocukları bilgisayara bağımlı olmaktan kurtarmak istediklerini belirterek, “Bu yaz gittiğimiz her yerde çocuklarımıza uçurtma hediye ediyoruz. Geleneksel kültürümüz çok önemli. Uçurtma biraz unutulmuş bir oyuncaktı. Biz bu oyuncakların çocuklarımızın gündemine tekrar gelmesini istiyoruz. Çocuklarımız sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturuyor. Biz çocuklarımızın geleneksel oyun ve oyuncaklarla da meşgul olmalarını istiyoruz. İşte bunun için de Merkezefendi Belediyesi olarak Merkezefendi’de mutlu çocuklar kategorisinde bu yaz tüm çocuklarımıza uçurtma dağıtıyoruz. Çocuklarımızda buna ilgi gösteriyor. Bizde bu hediyeyi çocuklarımıza vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu