REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Mahalle takımlarını kurun, halı sahada buluşalım

Gürlesin: Mahalle takımlarını kurun, halı sahada buluşalım

Pamukkale Belediyesi 20 mahallede halı saha yapıyor ve büyük bir turnuvaya hazırlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 20 mahallede başlattığı halı saha yapım çalışmalarından sonra gençleri spor yapmak amacı ile turnuvada bir araya getirmeyi planlıyor. Gürlesin tüm gençlere seslenerek mahalle takımı kurmalarını istedi, belediyenin üstleneceği organizasyonla halı saha turnuvası başlatacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2015 Salı, 12:03

Spor alanında büyük bir yatırım atağı başlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak için 20 mahalle de halı saha yapımı başladı. Gençlerin spor yapmalarına olanak tanımak için halı saha yapım projesine önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı spordur.

Çocuklarımızdan yetişkinlerimize ilçede spor alanları oluşturmak ve halkımızın spor yaparak sağlıklı yaşamlarına katkı sunmak için projeler üretiyoruz. Onlardan birisi de gençlerimizin spor yapmaları için halı saha yapım projemiz oldu.. 20 mahallemizde maliyeti 2 milyon lira olan halı saha yapım işini başlattık. 8 mahallede çalışmalar başladı, diğer mahallelerimizde ise son hazırlıklar içindeyiz. Kısa zamanda ise halı sahalarımız hazır olacak. Bu yatırımımızı önemli bir etkinlikle taçlandırmak istiyoruz. Gençlerimizi de spora özendirmek için 68 mahallemizin de içinde olacağı bir halı saha turnuvası başlatıyoruz. Gençlerimize buradan sesleniyorum; mahalle takımlarınızı oluşturun. Turnuvamız başlıyor. Bu noktada muhtarlarımızı da bilgilendirerek kurulacak takımlara yardımcı olmalarını istiyoruz. Pamukkale İlçesi’nde büyük bir organizasyon olacak. Derece yapan takımlarımızı da sürpriz hediyelerle ödüllendireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu