REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE’DE GEZİCİ VEZNE DÖNEMİ

PAMUKKALE’DE GEZİCİ VEZNE DÖNEMİ

Pamukkale Belediyesi, merkeze uzak olan mahallelerde vatandaşların ödemeleri daha kolay yapabilmeleri için gezici vezne hizmeti başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2016 Salı, 14:30

Pamukkale Belediyesi, ilçede vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan önemli bir hizmeti daha vermeye başladı. 68 mahalle ve 331 bin nüfusa sahip Pamukkale İlçesinde, özellikle merkeze uzak olan mahallelerde vatandaşın belediyeye yapacağı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi gibi ödemeleri için gezici vezne belirlenen plan çerçevesinde mahalle mahalle dolaşmaya başladı.

Gezici vezne Pazartesi günü; Uzunpınar, Irlıganlı ve Korucuk, Salı Günü; Aktepe, Karakurt, Cankurtaran, Çarşamba Günü; Karahayıt, Pamukkale, Perşembe Günü; Karşıyaka, Akhan ve Pınarkent, Cuma Günü ise; Akköy ve Anafartalar Mahallelerinde hizmet veriyor.

“VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”
İlçede her alanda vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemiz geniş bir coğrafyaya sahip. Bu nedenle özellikle merkeze uzak mahallelerimizde vatandaşlarımızın belediyemize yönelik vergi ödemelerini merkeze gelmeden kolayca yapabilmeleri için gezici vezne hizmetini devreye soktuk. Hem vatandaşlarımızın yaşayacağı zaman kaybının önüne geçtik hem de ödemelerini gecikmeye düşmeden yapabilmeleri imkanını sunmuş olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu