REKLAMI GEÇ

Ahmet Divarcı adaylığı çekilirse bağımsız aday olabilir

Ahmet Divarcı adaylığı çekilirse bağımsız aday olabilir

CHP kulisleri hareketlendi. Pamukkale’nin İYİ Parti’ye bırakılacağı ve Hasan Akgün’ün aday olacağı iddiaları yoğunlaşırken, CHP kulislerinde yeni bir iddia dolaşmaya başladı. CHP’nin Pamukkale Adayı Ahmet Divarcı’nın geri çekilse bile yarışı bırakmayacağı ve bağımsız olarak seçimlere gireceği öne sürülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2019 Salı, 18:23

Denizli’de siyasi kulisler hareketlendi. Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen Pamukkale’nin İYİ Parti’ye bırakıldığı, İl Başkanı Hasan Akgün’ün de aday olacağı iddiaları kulisleri hareketlendirirken, gündemi sarsacak yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

DİVARCI YARIŞI BIRAKMAYACAK
Pamukkale’nin İYİ Parti’ye bırakılması durumunda adaylığı geri çekilecek olan Ahmet Divarcı’nın radikal bir karar alacağı ve yarışı bırakmayacağı öne sürülüyor. Siyasi kulislere göre 2 ayı aşkın süredir aktif olarak bölgede çalışma yapan, son iki yılda da adaylık için hazırlanan Ahmet Divarcı’nın seçimlere bağımsız olarak girebileceği iddia edildi.

SONUÇLARI TARTIŞILIYOR
Ahmet Divarcı’nın adaylığı çekilse de yarışı bırakmayacağı yönünde güçlü bir kanının oluşması, CHP-İYİ Parti ittifakını düşündürüyor.

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 23 Ocak 2019, 19:03

Merkezefendiyi’de geri çekin kapatın dükkanı gidin. Başkan Yardımcısı hanımefendi ne yapıyor acaba Ankara’da bütün fedakarlıklar Denizli’ye mi düşecek her zaman 3 tane milletvekili çıkardı bu parti burdan 3 ilçeden birini alacaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı