REKLAMI GEÇ

Değirmenci: “İstişare ederek ayrıldım”

Değirmenci: “İstişare ederek ayrıldım”

Ak Parti Büyükşehir ve Pamukkale Belediye Meclisi üyesi Haluk Değirmenci, Denetim Komisyonu’ndaki görevinden ayrılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Değirmenci, “Ani alınmış bir karar değil, Başkan Hüseyin Gürlesin ile yaptığımız istişare sonucu verilmiş bir karar. Tepki değil” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2015 Perşembe, 13:51

Ak Parti Pamukkale Belediye Meclis üyesi Haluk Değirmenci’nin Denetim Komisyonu’nundaki görevinden ayrılması Şubat ayı toplantılarının ilk birleşimine damgasını vurdu. Değirmenci, istifasına açıklık getirdi.

“İSTİŞARE EDEREK İSTİFA ETTİM”
Haluk Değirmenci, istifasının ani alınmış bir karar olmadığını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile istişare sonucu alınmış bir karar olduğunu belirterek, “Ak Parti kültürü istişare kültürüdür. Bütün karar istişare edilerek alınır. Pamukkale Belediye Meclisi Denetim Komisyonu’ndaki görevimden ayrılma kararını da Başkan Gürlesin ile istişare ederek aldık. Çünkü ben, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin de üyesiyim. Orda da görevlerim var. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle komisyondaki görevimi aksatmak istemedim. İstifam bir tepki değil, tamamen işlerimin yoğunluğundan kaynaklanmaktadır” dedi.

“YÖNETİMDE BEN OLMAK İSTEMEDİM”
İl Başkanlığı için Başbakan ile mülakata çağrılan 7 kişi arasında bulunan ancak yönetimde yer almayan Değirmenci, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Yönetimde olmak ben istemedim. Aslında samimi bir Ak Partili için yönetimde görev almakla, görev verilmemesi aynı şeydir. Ben daha önce bu görevi yaptım. O nedenle yönetimde olmak istemedim. Bu görevi benim yerime bir başka arkadaşımın yapmasını arzu ettiğim için katılmadım. Ayrıca bu konuda ne kadar samimi olduğumu İl Başkanı Şahin Tin’e de sorabilirsiniz.”

Yorumlar

serkan atlı   -  Bağlantı 6 Şubat 2015, 00:46

kapıların ardında ne konusuldu bunu bılmek mumkun degıl tabii

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 13 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 12 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 11 22Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 10 25Parçalı Bulutlu