REKLAMI GEÇ

Gürlesin: “Eğitime önem veriyoruz”

Gürlesin: “Eğitime önem veriyoruz”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İlköğretim Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2015 Pazartesi, 11:57

2015-2016 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürlesin, dünyanın hızlı değişiminde, en önemli faktörün eğitim olduğunun inkar edilemez bir gerçek olduğunu söyledi.

pamukkale_belediye_başkanı_gürlesin_eğitim_dönemi-açıklama
Gürlesin, “Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü; ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyoruz. Okula ilk defa bu yıl başlayan ve yeniden okuluna ve arkadaşlarına kavuşan öğrencilerimizin haklı heyecanını paylaşıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına verdiğimiz desteğe bu yılda aralıksız devam edeceğiz. Çünkü eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. Okullarımız da fiziki ve donanım açısından eksikliklerinin yanında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşarak eğitim desteği veriyoruz. Çocuklarımızın gelişimi için hızlı okuma gibi kurslardan, sanatsal, sosyal aktivitelere kadar her noktada çocuklarımızın ve okullarımızın yanındayız. Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu