REKLAMI GEÇ

Gürlesin’den gazetecilere basın bayramı yemeği

Gürlesin’den gazetecilere basın bayramı yemeği

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Temmuz Basın bayramı çerçevesinde Denizli’deki basın mensupları ile bir araya geldi. Basının çok önemli olduğuna vurgu yapan Gürlesin, “Biz Pamukkale Belediyesi olarak her zaman basının yanındayız. Bugün de basın mensupları ile birlikte 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir araya geldik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2015 Cuma, 18:57

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Denizli’de yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcilileri ile bir araya geldi. Sabanoğlu Grill’de düzenlenen 24 Temmuz Basın Bayramı yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte Başkan Yardımcısı Selim Arkan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Denizli gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, yaptığı konuşmada, “Bugün Basın Bayramı’nın 107. yılı. Biz bugün gün boyu hep birlikte bayramımızı kutluyoruz. Gazeteciler olarak bugün büyük ilgi gösterildi. Bu günde yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, her zaman basının yanında olduklarını ifade ederek, “Biz özgür basının doğru habercilik konusunda gereken desteği veriyoruz. Bu bayramda gazetecilerle birlikte olmak istedik. Bugüne kadar basına desteğimiz nasıl ise yine aynı şekilde olacak. Bizim yaptığımız hizmetleri halka anlatmak için basına ihtiyacımız var. Bunun için basının önemi büyük. Bunun bilincindeyiz. Basının özgürce habercilik yapmasını sağlamak için çalışıyoruz. Nice 107 yıllara. Basın bayramınız kutlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu