REKLAMI GEÇ

Gürlesin’den üçüzlere 3 çanta hediye

Gürlesin’den üçüzlere 3 çanta hediye

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, biri erkek, ikisi kız üçüz bebeği olan Ayşegül ve İlker Akıl çiftini evinde ziyaret etti. Ailenin mutluluğunu paylaşan Gürlesin, bebeklere içinde çeşitli ihtiyaç malzemelerinin olduğu üç çanta ve battaniye hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2016 Cuma, 12:32

Pamukkale ilçesinde oturan Ayşegül ve İlker Akıl çifti, 5 yaşlarındaki kızları Ece’nin ardından bir kez daha anne-baba mutluluğu yaşadı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, 25 gün önce dünyaya gelen Ege, Ela ve Eylül’ü ziyaret etti.

Akıl çiftinin mutluluğuna ortak olan Gürlesin, içinde bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin yer aldığı çanta ve battaniyeyi aileye verdi. Aileye üçüzleri sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütmelerini dileyen Gürlesin, “bebeklerimize hediyelerini takdim ettik. Dünyalar güzeli bebeklerimizi sevme fırsatı yakaladık, çiftimizin mutluluğuna ortak olduk. Allah ömürleri boyunca yavrularımıza sağlık ve mutluluk versin” dedi.

Paziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren üçüzlerin annesi Ayşegül Akıl ise, “Bu ziyaret yaşadığımız mutluluğu bir kat daha artırdı. Üçüzlerimiz için getirdiği bebek setleri için de Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 7 20Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 8 13Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe 4 15Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma 4 16Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi 3 17Parçalı Bulutlu