REKLAMI GEÇ

Okulların hamisi oldu

Okulların hamisi oldu

Pamukkale Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde anlamlı bir protokole imza attı. Valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Kaymakamlığı ile 4’lü protokole imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni eğitim yılında ilçede bulunan okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesinden diğer tüm ihtiyaçlarına kadar eğitimde her alanda desteğine devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2015 Pazartesi, 16:48

Pamukkale Belediyesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında da eğitim kalitesini artırmak amacıyla ilçede okullara ve öğrencilere verdiği destek devam ediyor. Yeni eğitim döneminde desteğin sürmesi için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Vali Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ortak protokole imza attı.

“BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Törende konuşan Milli Eğitim müdürü Mahmut Oğuz, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile anlamlı bir protokole imza attıklarını belirterek, “Geçen yıl olduğu gibi Başkan Gürlesin, imzaladığımız bu protokolle eğitime yine büyük bir destek sağlayacak. İlçede bulunan okullarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesinden, araç-gereç ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar önemli bir görevi üstleniyor” dedi.

“EĞİTİM ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA”
Eğitimi önemsediklerini vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, geçen ay Belediye Meclisi’nde alınan kurumlar arası işbirliği kararı doğrultusunda başta eğitim olmak üzere işbirliği protokolleri yaparak destek olmak, halka en iyi hizmeti ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

Gürlesin, “İlköğretim Haftası’nda okullarımızın açıldığı bu ilk günde yine eğitime destek noktasında anlamlı bir protokole imza attık. Belediye olarak kendimizi alt-üst yapı, park ve yeşil alanlar gibi bilinir hizmetlerimizle kısıtlamıyoruz. İmzaladığımız protokolle geçtiğimiz yıl olduğu gibi yeni eğitim yılında da okullarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesinden ihtiyaçlarına, öğrencilerimize yönelik aktivitelere kadar eğitime destek olmayı sürdüreceğiz. Eğitimi çok önemsiyoruz. Ülkemizin yarınları, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ortamlarda, kaliteli eğitimi almaları çok önemli. Devletimiz, hükümetimiz bu konuda gerekeni zaten yapıyor. Hayırseverlerimiz gönülden destek sağlıyor. Ancak eksik kalınan noktalarda bizde eğitime destek sunarak eksiklikleri kapatmak istiyoruz. Eğitime yapılan yatırımın çok önemli olduğu biliyoruz” dedi.

“EĞİTİME DEV BİR DESTEK DAHA”
Vali Şükrü Kocatepe de, Pamukkale Belediyesi’nin ilçenin her noktasında önemli hizmetler yaptığını belirterek, asli görevlerinin dışında da önemli katkılar sağladığını kaydetti.

Vali Kocatepe, “Pamukkale Belediyemiz ile bugüne kadar birçok protokol imzaladık ve hepsi de hayata geçti. İmzaladığımız bu protokolle de yine eğitime büyük bir destek sağlanacak. Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yusuf   -  Bağlantı 29 Eylül 2015, 12:00

Normal olanda bu zaten. Yeni yerel yönetimler yasasına göre bütçesinin belirli bir bölümünü okullara ayırmak zorunda zeten.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu