REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nde eğitime önemli destek

Pamukkale Belediyesi’nde eğitime önemli destek

Pamukkale Belediyesi, Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’na konferans salonu kazandırdı, binanın boya işlemlerini yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurulduklarından bugüne kadar eğitime 5 milyon lirayı aşan destek sağladıklarını söyledi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2016 Salı, 16:44

Pamukkale Belediyesi’nin eğitime verdiği destek devam ediyor. Fatih Mahallesi’nde bulunan Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’na konferans salonu yapımı ile birlikte okulun tüm dış cephe boyaması çalışması yapan Pamukkale Belediyesi, açılış için tören düzenledi.

denizli-pamukkale-belediyesi-egitime-onumle-destek-2

Okul bahçesinde düzenlenen törene Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve yardımcıları, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, yapılan hizmetin önemine değinerek, “Okulda 650 öğrencimiz var. Bu okula bir çok okul gibi Pamukkale Belediyesi tarafından konferans salonu yapıldı. Verilen destek için teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından okulun 7. sınıf öğrencisi Kerimcan Konak ve 8. sınıfta okuyan Şeymanur Özkem türkü söyledi, halk oyunları gösterisi sunuldu.

“DESTEĞİMİZ 5 MİLYON TL’Yİ AŞTI”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı konuşmada geleceğin emanet edildiği çocuklar ve gençlere gereken her türlü desteğin verildiğini ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimi için gereken her şeyi yapıyoruz. Bir çok okulda olduğu gibi Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’nda konferans salonu yaptık. Bu salon sayesinde çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi imkanlar sağlamış olduk. Biz belediye olarak sadece konferans salonu değil, halı saha, spor kompleksi, bahçe düzenlemesi ve fiziksel konularda destekler veriyoruz. Son olarak Saadet Erikoğlu İlkokulu’na yaptığımız spor kompleksinden sonra okulun öğrenci sayısı 610’dan 920’ye yükseldi. Bu güzel bir örnek. Biz 30 aydır görev yapıyoruz. Pamukkkale Belediyesi olarak bugüne kadar okullara 5 milyon liradan fazla destek sağladık. Bunu her geçen gün artırarak devam etmek istiyoruz. Açılışını yaptığımız konferans salonunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BU TÜR YATIRIMLAR EĞİTİM İÇİN ÖNEMLİ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, bu tür yatırımların eğitim için çok önemli olduğunu belirterek, “Amacımız nitelikli gençlik yetiştirmek. Türkiye gelecekte en nitelikli nüfusa sahip olacak. Bizler gençler için hem hükümet hem de yerel kurumlar olarak gereken her şeyi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“EĞİTİM EN ÖNEMLİ DAVAMIZ”
Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü ise Pamukkale Belediyesi’nin verdiği katkıyı dile getirerek, “Eğitim en önemli davamız. Bu dava için emek veren herkese teşekkür ederim. Pamukkale Belediyesi bu ve benzeri desteklerini devam ettiriyor” diye konuştu.

denizli-pamukkale-belediyesi-egitime-onumle-destek-1

“TEK HEDEFİMİZ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLAMAK”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de, eğitime katkılarından dolayı Pamukkale Belediyesi’ni kutladı. Tin, “Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin tek hedefi gençleri geleceğe hazırlamak” dedi.

Konuşmaların ardından protokol mensupları öğrencilerle birlikte konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu