REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de kar etkili oldu

Pamukkale’de kar etkili oldu

Pamukkale’nin yüksek kesimlerinde kar etkili oldu, Uzunpınar, Gözler, Akçapınar, Kurtluca ve Güzelpınar Mahallelerini beyaza bürüdü. Pamukkale Belediyesi ekipleri kar ile birlikte bölgeye hareket etti, olumsuzluklara karşı hazırlıklı davrandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2017 Cuma, 10:25

Denizli baharı karşılarken kış geri geldi. Dün sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkili olan soğuk hava, yüksek kesimlere kar getirdi.

Yüksek kesimler ve kış koşullarının sert yaşandığı ilçeler beyaza bürünürken, Pamukkale’nin Uzunpınar, Gözler, Akçapınar, Kurtluca ve Güzelpınar mahalleleri de mart karından nasibini aldı. Cankurtaran bölgesinde ise kar nedeniyle trafik zaman zaman aksadı.

PAMUKKALE EKİPLERİ HIZLI DAVRANDI
BOluşturduğu ekipler ile karla mücadeleyi etkin bir şekilde yürüten Pamukkale Belediyesi ekipleri, martta bastıran soğuk ve karın ardından da hızlı refleks gösterdi.

İlçenin yüksek mahallelerine ekipler sevk edildi, muhtemel bir olumsuzluğa kısa sürede müdahale imkanı oluşturuldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Mart ayının ilk günlerinde yağan karın ilçe sınırlarındaki mahallelerde etkili olduğunu ifade ederek, “Pamukkale ilçesinin iki mahalle arasında 65 kilometre var. Bu mesafe Cankurtaran ile Gözler arasında. Cankurtaran, Karataş, Uzunpınar, Gözler, Akçapınar, Kurtluca ve Güzelpınar gibi mahallelerde kar etkili. Ekiplerimiz kış aylarında olduğu gibi karın yolları kapatmaması için teyakkuzda. Kar yüksekliği 5-10 cm’ye ulaştı. Biz Pamukkale halkının rahatı için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu