REKLAMI GEÇ

Sel suları otomobili yutuyordu

Sel suları otomobili yutuyordu

Denizli dün sağanağa kelimenin tam anlamıyla teslim oldu. Bir anda bastıran ve sadece kent merkezi değil il genelinde birçok noktada etkili olan dolu ve sağanak yüzünden oluşan sel suları Bağbaşı’nda az daha bir otomobili yutuyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2018 Salı, 14:30

Denizli dün akşama doğru kenti etkisi altına alan sağanağa teslim oldu. Bir anda bastıran ve çok şiddetli yağan dolu ve yağmur, kent merkezi kadar il genelinde birçok bölgeyi olumsuz etkiledi.

Denizli’de özellikle Yenişehir Servergazi ve Çamlık gibi bölgelerde etkili olan yoğun ve şiddetli yağış kısa bir süre içinde sele neden oldu. Lögar kapaklarını yerinden çıkaran caddeleri nehre çeviren sel suları, az daha Bağbaşı’nda bir otomobili yutuyordu.

Çöp konteynerleri dahil önüne çıkan her şeyi sürükleyen azgın sel sularının yüksekliği Bağbaşı’nda bazı ara sokaklarda yarım metreyi geçti. İşte o sokaklardan birinde, az daha sel sularına kapılacak olan otomobil bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği fotoğraf karesine böyle yansıdı.

Aynı vatandaşın çekip sosyal medyada paylaştığı bir başka fotoğraf karesinde ise, saksıya dolan dolu taneleri dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu