REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan Sarayköy’e altyapı sözü

Başkan Zolan’dan Sarayköy’e altyapı sözü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün yıllardır kanayan yarası haline gelen alt yapısını baştan aşağı değiştireceklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sarayköy’e doğalgaz müjdesi de verdiğini kaydeden Başkan Zolan, birçok mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek, “Sarayköy en güzelini hak ediyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 15:58

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başkan Zolan’ın ziyaretine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve beraberindekiler eşlik etti.

Ziyaretine AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı ile başlayan Başkan Zolan, daha sonra Beylerbeyi, Sığma, Cumhuriyet, Köprübaşı ve Aşağı Mahallede vatandaşlarla buluştu. Sarayköylülerle sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan son olarak Sarayköy Belediye Düğün Salonu’nda esnafla bir araya geldi.

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Zolan, Sarayköy tarihindeki en büyük projenin ilçedeki içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirecek alt yapı yatırımı olduğunu söyledi. Başkan Zolan, “Alt yapı yapmak gerçekten belediye başkanlarının tercihi değildir. Çünkü alt yapı çalışmaları sırasında çevre toz ve çamur olur, insanları rahatsız edersiniz. Alt yapı zordur, kolay kolay cesaret edilemez ama alt yapı olmadan da olmaz” dedi.

ESNAFTAN ALT YAPIYA ALKIŞLI DESTEK
Mevcut alt yapının ilçeyi daha fazla kaldıramayacağını anlatan Başkan Zolan, “Boya ile kına ile devam ederseniz geleceğimize, çocuklarımıza, torunlarımıza bir şey bırakamazsınız. Bizler gelip geçiciyiz. Ama önemi olan geride bıraktığımız eserlerdir. 3 yılda birçok eser bıraktık. Alt yapı önemlidir. Bu yatırımımız ile birlikte burada 100 yıl alt yapı yapılmayacak. Torunlarınızın torunları alt yapı inşaatı görmeyecek” dedi.

Alt yapı sırasında sıkıntıların olabileceğini ve bundan en çok esnafın etkileneceğini belirten Başkan Zolan’ın “Şimdi size soruyorum ‘Biz bu işe girelim mi, girmeyelim mi?” sorusuna salondaki esnaf alkışlayarak “evet” cevabı verdi. Sözlerine “O zaman bu iş tamamdır” şeklinde devam eden Başkan Zolan, “Allah’ın izniyle alt ve üst yapıdan sonra Sarayköyümüz saray gibi olacak. Alt yapı cesaret, sabır ve destek ister. Bu üçü bir araya gelmediği zaman belediye başkanı kolay kolay alt yapıya giremez” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN DOĞAL GAZ MÜJDESİ
Denizli’yi 24 Mart’ta ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sarayköy’e doğal gaz müjdesi verdiğini hatırlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Zamanlaması çok önemli. Alt yapıya girdiğimizde, üst yapı yapmadan önce doğalgazı da tamamlattırabilirsek ballı kaymak olur. Sarayköy her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor. Bundan hiç şüphemiz yok. Pazaryeri ve kültür merkezi bitecek, parklarımız zaten muhteşem.”

MESELE TÜRKİYE’NİN İSTİKRARINI SAĞLAMAKTIR
Başkan Zolan, “Önümüzde millet için, ülke için önemli bir konu var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir parti meselesi, şahıs meselesi değildir. Ben hukukçuyum, 13 yıldır idari sistemin içerisindeyim ve uzun süredir siyaset yapıyorum. Türkiyem nerelerden, hangi kavgalardan geçti. Ülkem 45 günlük hükümet dönemlerini yaşadı” dedi.

Mevcut sistemde hükümetlerin dışarıdan müdahalelerle uzun süreli olmadığını, ülkenin her yükselişinde bu müdahalelerin artığını ifade eden Başkan Zolan, “Mesele Türkiye’nin önüne kurumsal olarak bir sistem koymak ve kendi istikrarını sağlamaktır. Önündeki tuzakları bertaraf etmektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı