REKLAMI GEÇ

Denizli’nin tek ilçe tiyatrosu

Denizli’nin tek ilçe tiyatrosu

Sarayköy Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kurulan tiyatro kulübünün ilk oyunu olan PAYDOS, ilçe halkının beğenisini kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2017 Salı, 10:38

Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile tiyatro kulübü kuruldu. 19 ilçede olmayan tek uygulama Sarayköy’de hayata geçti. Dünya Tiyatro Günü’nde Cevat Fehmi Başkut’un yazdığı Paydos isimli tiyatro oyunu için gençler ocak ayında çalışmalara başladı.

Uzun çalışmanın ardından Paydos oyunu Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda sahnelendi. Tiyatro oyununa Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Bülent Akhan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Karabulut, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Hakan Kurt, Genç Denizli ve Tiyatro Eğitmeni Cevat Özalp ve vatandaşlar katıldı.

Yönetmenliğini Hakkı Karaca’nın yaptığı oyunun oyuncu kadrosunda; Hürkan Batın Dönmez, Efekan Saydak, Cansel Kozakçı, Soner Güler, Kübra Uz, Mehmet Karakuş, Gamze Çetinkaya, Mert Yangöz, Özlem Can Şengül, Hale Nur Hançer, İmdat Nur Hançer, İmdat Savcı Çiçek, Onur Can Türkmen yer aldı.


Salonu tıka basa dolduran yaklaşık 600 Sarayköylü oyunun sonuna kadar keyifle izledi. Bazen güldüren bazen de düşündüren oyun sonunda izleyiciler ayakta uzun süre alkışladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı