REKLAMI GEÇ

Hayaline 1 gün sonra kavuştu

Hayaline 1 gün sonra kavuştu

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin ziyaret ettiği 80 yaşındaki Ismahan Altınoğlu’nun tekerlekli sandalye talebi, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından 1 gün sonra yerine getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2017 Cumartesi, 15:32

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekip her gün ev ziyaretleri yaparak sorunları dinliyor, mutlulukları paylaşıyor. Ziyaret ettikleri vatandaşların belediyeden isteklerini de not alan ekipler ilgili birimlere bildirerek çözüme kavuşturuyor.

Ekip, son olarak Aşağı Mahalle’de yaşayan 90 yaşındaki Yusuf Altınoğlu ve 80 yaşındaki eşi Ismıhan Altınoğlu çiftini ziyaret etti. 4 yıl önce geçirdiği trafik kazası geçiren ve sağ ayağında sorun oluştuğu için yürümekte zorluk çeken Ismıhan Altınoğlu, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan tekerlekli sandalye istedi.

İsteği not alan ekip, aynı gün talebi Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a iletti. Vakit kaybetmeden talebe cevap veren Başkan Özbaş, aynı ekip ile ertesi günü tekerlekli sandalyeyi Ismahan Altınoğlu’na gönderdi.

Başkan Özbaş’a teşekkür eden Ismahan Altınoğlu, “Uzun zamandır çok istiyordum ama alamıyorduk. Hiç gecikmeden isteğimi yerine getirdi” dedi.

Yapılan hizmetlerin ardından gülen yüzleri görmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Özbaş, “Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekibimiz yaptıkları ziyaretlerde hemşerilerimizin mutluluklarını paylaşıyor, hüzünlerine ortak oluyor. Yaptıkları ziyaretlerde de hemşerilerimizin sorunlarını ve taleplerini alarak bizlerin gören gözü, duyan kulağı oluyorlar. Vatandaşlarımızın isteklerini anında yerine getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı