REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de sıcak asfalt sevinci

Sarayköy’de sıcak asfalt sevinci

Sarayköy’ün Ahmetli Mahallesi’nde 2 ay önce Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Bin 400 metrelik sıcak asfaltın açılışını Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş yaptı. Özbaş, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 09:51

Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarafından Ahmetli Mahallesi’nde2 ay önce başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 1.400 metre sıcak asfalt ve yağmur hatlarının döşendiği çalışmalarda kaldırım düzenlemeleri de yapıldı. Ayrıca 300 metre kapalı ve açık tarım sulama amaçlı kanal çalışması gerçekleştirildi.

Sıcak asfaltlı yolun vatandaşların hizmetine sunulmasının ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Ahmetli Mahallesi’ne giderek yeni yolun açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile yaptığımız hizmetlerimize devam ediyoruz. Ahmetli Mahallemizde 2 ay önce başlayan ve kısa zamanda biten sıcak asfaltlı yolun açılışını yaptık. Ahmetli Mahallemizi, Tepeköy’e bağlayan toplam 1.400 metrelik kısımda 1 milyon lirayı bulan bir bedelle sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Sonrasında yan taraflarında beton kaldırımlar, kilit taşı ve bordürleri ile birlikte güzel bir çalışma oldu. Bu hizmetlerimiz vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerdi. Sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı