REKLAMI GEÇ

Tüm Sarayköylüler’e davet var

Tüm Sarayköylüler’e davet var

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin 8 Nisan’da gerçekleştirileceği Türkiye Şampiyonluğu yarışmasına tüm vatandaşları davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2017 Pazar, 18:05

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Antrenör Ömür Günay, Atatürk Ortaokulu Müdürü Halil Kaya, öğretmenler ile öğrenciler Egemen Eğisoy, Eylül Yazısı, Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin 8 Nisan’da Denizli’de oynayacağı Türkiye Şampiyonluğu yarışmasına davet için Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı makamında ziyaret etti.

Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Antrenör Ömür Günay, Başkan Özbaş’a, “Her zaman bizlere destek olan sizleri 8 Nisan’da Denizli’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonluğu yarışmasında aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

İlçenin halk oyunlarında her zaman gururlandırdığı ve göğsünü kabarttığı Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin her zaman yanında olduklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Halk oyunları ekibimizi en başından beri destekliyoruz. Sadece halk oyunları değil sporun her dalında gençlerimizi görmek bizleri mutlu ediyor. Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibimizin 8 Nisan’da Recep Yazıcıoğlu Spor Salon’unda gerçekleştireceği Türkiye Şampiyonluğu yarışmasında destek vererek yerimizi alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı