REKLAMI GEÇ

Sarayköy orucunu Hasköy’de açtı

Sarayköy orucunu Hasköy’de açtı

Sarayköy Belediyesi iftar sofrası Hasköy’e kuruldu. Hasköy halkı ile orucunu açan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gönül bağlarımızın birleştiği aynı iftar sofrasına oturmak bizler için çok değerli. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2018 Pazartesi, 15:24

Ramazan ayının 12. gününde iftar sofrası Hasköy Mahallesi’ne kuruldu. İftar yemeğine AK Parti Denizli Milletvekili adayları Ahmet Yıldız, Mustafa Semerci, Dilek Çevik, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar yemeğinde konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, “Sarayköy’ümüzün çehresi gözle görülür şekilde değişti ve vizyon ilçeler arasında yerini aldı. Şehrimizi geliştirirken de sizlerin yaşamlarınıza da en güzel şekilde dokunmak istiyoruz. Gönül sofralarımız olan iftarlarımızda sizin sorun ve taleplerinizi dinleyerek çözüme kavuşturmak istiyoruz. Allah’ım tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.

Hasköy halkına kendisini tanıtan Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Ahmet Yıldız, “Memleketimiz için Türkiye’miz için aday oldum. Cumhur ittifakının AK Parti listesindeyim. Diplomatik hayatım boyunca hiçbir yanlışa evet demedim. Bundan önce öyleydi bundan sonra da öyle olacak“ dedi.

Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Mustafa Semerci ise, “Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur ittifakının AK Parti listesindeyim. Sizlerin sesi olmak için meclisimize gideceğiz. Her zaman sizlerin yanındayız” diyerek vatandaşı selamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı