REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de yaşlılara özel yemek

Sarayköy’de yaşlılara özel yemek

Sarayköy Belediyesi yaşlıları unutmadı. Sarayköylü yaşlı vatandaşları yemekte buluşturan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bizler, büyüklerimize senede bir hafta değil, 365 gün saygı gösteren, hizmet veren bir toplumuz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 14:45

Sarayköy Belediyesi Yaşlılar Haftası dolayısıyla yemek organize etti. Yemeğe Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özsoy, Büyükşehir Meclis Üyesi Mustafa Horzum, Belediye Meclis Üyeleri Ersin Uz, Engin Gültekin, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Sait Dikici ve yaşlı vatandaşlar katıldı.

ic-1Yemekte konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Çalışmalarımızın ötesinde kişisel olarak bizler yaşlılarımıza neler yapmışız bunu sorgulamak zorundayız. Zira bizim inancımız yaşlılara bir hafta değil, ömürlerinin sonuna kadar bakmayı asli bir görev olarak bizlere yüklemektedir. Bizler ana babaya ‘öf’ bile diyemeyen bir inancın mensuplarıyız. Bizler, büyüklerimize senede bir hafta değil 365 gün saygı gösteren, hizmet veren bir toplumuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı