REKLAMI GEÇ

Sarayköy’lü kadınlar sinemada

Sarayköy’lü kadınlar sinemada

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm gününü Sarayköylü kadınlara ayırdı. Gün boyu büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan Başkan Özbaş, kadınları sinemayla da buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2018 Cuma, 12:33

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilk olarak belediyede çalışan kadın personellerin gününü kutladı. Ardından ilçe sokaklarına çıkan Başkan Özbaş ve eşi Esin Özbaş tek tek esnaf kadınları ziyaret etti.

Sarayköy Halk Eğitim Merkezi’nde kurslara katılan kadınları da ziyaret eden Başkan ve eşi, kadınlarla birlikte 8 Mart Kadınlar Günü pastası kesti, kadın kursiyerlere hediye verdi.

Sarayköylü kadınlar için en ince ayrıntısına kadar düşünülen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarının sonunda 800 kadın bir araya geldi. Sarayköy Belediyesi önünde bekleyen servis araçlarıyla önce yemeğe götürülen Sarayköylü kadınlar, daha sonra “Ailecek Şaşkınız” filmiyle buluştu.

Aralarında ilk kez sinemaya giden kadınlarında bulunduğu gruba ikramlarda bulunuldu.

Sarayköylü kadınların bulunduğu salonları film öncesi ziyaret eden Başkan Özbaş, tüm katılımcılarla birlikte Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiğe selam verdi, salonda “Şehitler ölmez vatan bölünmez, en büyük asker bizim asker” sloganları atıldı.

Kadınlar, filmin izlenmesinin ardından ilçeye döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı