REKLAMI GEÇ

Anılarını fotoğrafladı, sergi açtı. Dünyayı dolaştı Tavas’ı anlattı

Anılarını fotoğrafladı, sergi açtı. Dünyayı dolaştı Tavas’ı anlattı

Dünyayı gezip sevdalısı olduğu memleketi Tavas’ın adını duyurmaya çalışan Mehmet Han isimli vatandaş, dokuz yıldır gittiği ülkelerde çektiği fotoğraflarla Tavas’ta sergi açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2018 Cuma, 11:40

Uzun yıllardır Hollanda’da yaşayan ve memleketinin tanıtımı için yoğun çaba harcayıp gönüllü kültür elçiliği yapan Mehmet Han, en son Klombiya’nın başkenti Bogoto’ta Tavas Zeybeği’nı canlı canlı çalıp izletti. Fırsat buldukça gezilere devam edeceğini söyleyen HAN, “ Dokuz yıldır çektiğim fotoğraf karelerini memleketimde sergilemek istedim. Fotoğraflarımın sergilenmesinde bana destek olan Tavas Belediye Başkanımız Sayın Turhan Veli Akyol’a çok teşekkür ediyorum” dedi.


Tavaslı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Aksoy ise Mehmet Han’ın Tavas için yaptıklarının kendilerini gururlandırdığını belirtti. Başkan Aksoy, “ Bu çaba ve gayret her türlü takdir ve tebriğin üzerindedir. Her alanda Tavası tanıtmak, Tavasımızın adını duyurmak bizim en önemli önceliklerimizdendir. Kültür ve sosyal belediyecilik anlamında her faaliyetin yanındayız” ifadelerini kullandı.
Gezgin Mehmet Han, fotoğraf sergisinden son çıktığı Ekvador seyahatine denk gelen milli bayramımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bulunduğu Otavalo yakınlarındaki İluman Köyü’nde San Juan adlı bir ilkokulu ziyareti sırasında öğrencilere 23 Nisan’ı tanıttığı ve sonrasında öğrencilerle çektirdiği fotoğrafı Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu