REKLAMI GEÇ

Tavas’ta incelemelerde bulundu

Tavas’ta incelemelerde bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas’ta Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini inceleyerek vatandaşlarla buluştu. Başkan Osman Zolan, Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Kent Ormanı’nda incelemede bulundu, yatırımları kısa süre sonra hizmete alacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2018 Cuma, 14:06

Başkan Zolan’ın Tavas ziyareti TOKİ’nin kura çekiliş töreni ile başladı. Burada vatandaşların sevincine ortak olan Başkan Osman Zolan’ın ilçe ziyaretine Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık ve beraberindekiler eşlik etti. Tavas’ta kısa bir süre sonra hizmete alacakları Tavas Kent Ormanı ile Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni inceleyen Başkan Osman Zolan, Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı’na kazandıracakları yeni karargah inşaatında da incelemelerde bulundu. Pazaryerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan esnafla sohbet ederek dertlerini dinledi.

“TAVAS’TA ÇOK GÜZEL AÇILIŞLAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Tavas’ta konut sahibi olan vatandaşların sevinçlerine ortak olduklarını anlatan Başkan Osman Zolan, “Denizlimizde vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyor olmak bizim için ayrı bir huzur. Verdiğimiz her söz yerine geldiğinde omuzlarımızdaki yükler azalıyor. Emanete sahip çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Denizlimizde ve tüm ilçelerimizde güzellikler yapmaya devam ediyoruz. Tavas’ta her şey güzel gidiyor. Yakın zamanda Tavas’ta çok güzel açılışlar gerçekleştireceğiz” dedi. Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Kent Ormanı’nın Tavas’a çok yakışacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu “Bu yatırımlarımızı en yakın zamanda hizmete alacağız inşallah. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Tavasımız, Büyükşehir ile daha da güzelleşiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 25Parçalı Bulutlu