REKLAMI GEÇ

Kaledavaz Biber Festivali’nde geri sayım başladı

Kaledavaz Biber Festivali’nde geri sayım başladı

24. Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali, 11 Ağustos’ta başlıyor. Kale Kaymakamı Murat Güneş ve Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, tüm halkı görkemli festivale davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2018 Çarşamba, 15:25

Kale Belediyesi tarafından 24.’sü düzenlenen Kaledavaz Biber Festivali’nde geri sayım başladı. Kale Kaymakamı Murat Güneş ve Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basının karşısına geçerek, tüm vatandaşları festivale davet etti.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale biberinin tanıtımı için festival gerçekleştirdiklerini belirterek, “Biberin Kale’de özel bir yeri var. Biberin yanı sıra Kale baklavası, pidesi ve damat sonrası dediğimiz meşhur yiyeceklerimiz de var. Bunların tanıtımı için de Yöresel Yemek ve Tatlı Yarışması düzenliyoruz. Bu yarışmada bize destek olan Girişimci Kadınlar Derneği üyelerine de teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Kale Kaymakamı Murat Güneş de biber tanıtımı ile birlikte akşam konserler olacağını söyledi. Güneş, “Akşam 8 buçuktan itibaren Ali Kınık ve Ece Seçkin sahne alacak. Ayrıca fotoğraf sergilerimiz ve de mehteran gösterilerimiz de olacak” diyerek, tüm vatandaşları 11 Ağustos Cumartesi Günü Kaledavaz Biber Festivali’ne davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu