REKLAMI GEÇ

Kazanan Tavas oldu

Kazanan Tavas oldu

Tavas Belediye Başkanlığı yarışını kazanan Turhan Veli Akyol, 30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında yayınladığı mesajda, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak , tüm Tavas’lı hemşehrilerine teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2014 Çarşamba, 10:57

Akyol mesajında “Seçim süresince her gönüle girmeye, her eli dokunmaya çalıştıklarını, bugüne kadar yürüttüğümüz tüm çalışmalarımızda hiç kimseyi ayrıştırmadan tüm halkımızı sinemize bastık. Halkımızla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta şükürler olsun hedefimize ulaştık ve birlikte başardık. Bu zaferin kahramanları gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Tavas’ta yapacağımız tüm hizmetleri, seçim argümanlarımızda vurguladığımız gibi; birlikte hizmet ederek başaracağız. “Sevdamızdır bizim Tavas” diyerek çıktığımız bu süreçte, 50 mahalleye bir bütün olarak hizmet edeceklerini belirtti.

“Yorulmaktır cihan ı köhneyi düzeltmek ve hizmet etmektir” diyerek sözlerine devam eden Akyol, kazananın demokrasi olduğunu, kazananın sandık olduğunu, kazananın millet iradesi olduğunu, kazananın Tavas olduğunu vurgulayarak Ak belediyecilikle hizmetlerin katlanarak devam edeceğini ifade etti.

Sandıktan çıkan mesajı iyi okuduklarını vurgulayan Akyol, “ Büyük Şehirde Başkan Osman Zolan’ın zaferi,on beş ilçede Ak Belediyeciliğin zaferi hepimizi mutlu etti. merkezde ne olacaksa Tavas merkez ve mahallelerinde aynısı olacak. Yani hazırladığımız projeleri, 5 yıl içerisinde belirli plan ve iş takviminde Allah’ın izniyle yerine getireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu