REKLAMI GEÇ

Tavas’ta annelere özel etkinlik

Tavas’ta annelere özel etkinlik

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol anneleri unutmadı. Kadın Kültür Evi’nde düzenlenen Anneler Günü etkinliğine yoğun bir katılım oldu, Başkan Akyol annelere çeşitli hediyeler sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 16:49

İstiklal Marşı’nın işaret diliyle okunmasıyla başlayan etkinlik, Tavas Belediye Gençlik Spor Kulübü genç kızlar ve minik kızlar halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam etti. Dolu dolu geçen programda işaret dili öğrencileri “Anne Bilmece” adlı şarkısıyla anneleri duygulandırdılar.

Hayatın her alanında en değerli varlığın anneler olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Karşılıksız sevgi ve özverinin en büyük sembolü annelerimizdir. Ayaklarının altına cennet serilen annelerimize bir gün değil, her gün hürmet ve saygı göstermeliyiz. Annelik, sözcüklerle anlatılamayan, yeri doldurulamayan ve değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen bir duygudur. Bizi biz yapan değerlerin, her birinin bizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Fedakarlık ve sabırla, dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü annelerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, üzerimizde ödenmez hakları bulunan, hayatımızın en büyük güzelliği annelerimizin, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birinin anneler gününü en içten saygılarımla kutluyorum” dedi.

Başkan Akyol, etkinliğin sonunda annelere çeşitli hediyeler sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 25Parçalı Bulutlu