REKLAMI GEÇ

AB bilgileri ölçüldü

AB bilgileri ölçüldü

Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Bürosu tarafından düzenlenen ve Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu finansmanında, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan AB Bilgi Yarışması’nın il finali gerçekleştirildi. Yarışmada, Er-Bakır Fen Lisesi birinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2008 Perşembe, 00:00

Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Bürosu tarafından, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu finansmanında, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen AB Bilgi Yarışması İl Finali yapıldı. Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan yarışmaya 5 okul katıldı. Bilgi yarışmasına katılacak öğrenciler, ilk olarak AB eğitiminden geçirilmişti. Eğitimin ardından,

21 lisenin katıldığı AB Bilgi Yarışması’nın eleme etapları, 7 Nisan 2008 günü yapılmıştı. Elemeler sonucunda finale kalan Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi, Özel Servergazi Fen Lisesi, Yaşar Saniye Gemici Lisesi, Er-Bakır Fen Lisesi ve Özel Servergazi Lisesi, il finalinde birinci olabilmek için yarıştı.

Öğrenciler yarışmada, AB ile ilgili soruları cevaplamak için ter döktü. 5 okulun katıldığı yarışmada, Er-Bakır Fen Lisesi birinci oldu. Er-Bakır Fen Lisesi ise Mayıs ayında Ankara’da gerçekleştirilecek ulusal yarışmaya ilimizi temsilen katılacak. Ankara’da yapılacak yarışmada, Türkiye birincisi olan takım Brüksel gezisi ile ödüllendirilecek. İller adına dereceye giren takımlara da çeşitli ödüller verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı