REKLAMI GEÇ

Çevreci miniklerden anlamlı defile

Çevreci miniklerden anlamlı defile

Fahri Akçakoca Anaokulu minikleri, geri dönüşüm temalı elbiselerle defile düzenledi, çevreye duyarlılık mesajları verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2018 Perşembe, 14:49

Eko Okul Programı kapsamında Fahri Akçakoca Anaokulu’nda, Bedriye Oran rehberliğinde minikler çok önemli bir çevreci çalışmaya imza attı.

Minikler, önce aileleri ile birlikte hazırladıkları sürdürülebilir malzemeleri içeren, geri dönüşüm temalı elbiselerle defile sunumu gerçekleştirdi.

Miniklerin geri dönüşüm temalı gösterisinde; kirli bir çevreye gelen minikler ortamı görünce şaşırarak hemen çevreyi temizlemeye başladılar. Çöpleri ayrıştırarak plastik, kağıt, pil ve camları geri dönüşüm kutularına koyan minikler, atıkları fabrikalara götürdü.

Daha sonra hep birlikte dans eden minikler doğayı sev, doğayı koru, toprağı kirletme, çöpleri geri dönüşüme at mesajları verdi.

‘Sev Dünyayı’ şarkısı ile tamamlanan gösteri izleyenlerin beğenisini kazandı. Etkinlik sonunda öğrenciler, öğretmenleri Bedriye Oran tarafından çevre dostu madalyası ile ödüllendirildi.

EKO-OKUL PROGRAMI NEDİR?
Eko-okul programı, okul öncesi dönemde çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Projeye okul yönetimi, öğrenciler, öğretmenler ve veliler aktif olarak katılmaktadır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı