REKLAMI GEÇ

Doğa Koleji’nin hedefi büyük

Doğa Koleji’nin hedefi büyük

Ülke genelinde 106 kampüse ulaşan ve kendisini yenileyen Doğa Koleji, Ömer Sancaklıoğlu’nun eğitim kurumunu satın almasının ardından hedefini daha da büyüttü. Denizli Doğa Koleji’nde gerçekleştirilen basın buluşmasında hedeflerini anlatan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Türkiye’deki eğitimi dünya ile entegre etmeyi amaçladıklarını söyledi, Denizli’de özel okul potansiyeli olan tüm öğrencilere talip olduklarını ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2017 Perşembe, 17:08

Ömer Sancaklıoğlu’nun devralmasının ardından yeni bir sürece giren Doğa Okulları yöneticileri basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Okulda düzenlenen iftar programına Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Ege Bölge Koordinatörü Kıvanç Barbas, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, ilk, orta ve lise yöneticileri ile okulun basın sorumlusu Turgay Türker katıldı.

HEM YÖNETİM, HEM ANLAYIŞ DEĞİŞTİ
Metal Yapı Konut AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu’nun Doğa Koleji’ni devralması ile birlikte kolejde, yönetim ile birlikte anlayış ta değişti.

Yeni yapılanma ve hedeflere ilişkin bilgi veren Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından biri olduklarını belirterek, Ömer Saçaklıoğlu’nun eğitim sektörüne girmesindeki temel amacının para kazanmak olmadığını söyledi.

Türkiye’deki eğitimi dünya entegre etmeyi amaçladıklarını anlatan Ali Rıza Lüle, “Eğitimin gerçek anlamda Türkiye dışında da lideri olmak istiyoruz” dedi

Doğa Koleji’nin yurt genelinde 106 okul, 70 bin öğrenci, 8 bin çalışanı ile hizmet verdiğini anlatan Ali Rıza Lüle, Türkiye ve dünyada lider olmanın yolunun kaliteden geçtiğini, buna ulaşmak için de tüm imkanları seferber ettiklerini kaydetti.

Ömer Sancaklıoğlu’nun Doğa Okulları’na 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptığını belirten Lüle, kalitenin ancak eğitimci başarısı ile yakalanabileceğini kaydetti.

Lüle, “Doğa Okulları’nın ülke genelinde 106 kampusu, 70 bin öğrencisi ve 8 bin çalışanı var. Bu büyük bir aile. Bu büyük aileye yenilerinin katılması için çabamız devam ediyor” dedi.

DENİZLİ İÇİN HEDEF BÜYÜK
Denizli için hedeflerinin büyük olduğunu anlatan Ali Rıza Lüle, “Denizli Doğa Koleji’nin 1000 öğrenci kapasitesi var. Ancak, şu anda 200 öğrenci eğitim alıyor, 80 eğitimcimiz var. Bu sayının hızla artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede eğitimci sayısını 170’e yükseltmeyi hedefliyoruz. 1000 öğrenci Denizli için bir hedef değil. Biz, Denizli’de özel okul potansiyeli olan tüm öğrencilere talibiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı