REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’na iki bağış birden

Hayırseverler Ortaokulu’na iki bağış birden

Denizli’de tamamı yardımseverlerin katkısıyla yaptırılacak olan Hayırseverler Ortaokulu’na bağışlar sürüyor. Bugün yapılan iki protokolle iş adamları İbrahim Cinkaya ve Cemal Ertuğrul, 100’er bin lira yardım sağlayarak projeye destek oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2016 Salı, 17:04

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde tamamı bağışlarla inşa edilecek olan Hayırseverler Ortaokulu için yardımseverlerin katkıları sürüyor. Valilik Binası’nda düzenlenen protokollerle iş adamları İbrahim Cinkaya ve Cemal Ertuğrul 100’er bin lira bağışta bulunarak eğitime destek verdi.

denizli-egitimine-iki-destek-daha-1

Toplantı Salonu’nda önce Erteks Kadife Tekstil sahibi Cemal Ertuğrul ve oğlu İrfan Ertuğrul ile bir araya gelen Vali Ahmet Altıparmak, hayırsever işadamıyla birlikte 100 bin liralık protokole imza attı. Hayırsever işadamı Ertuğrul, ilerleyen dönemlerde eğitime daha büyük yardımlar yapmak istediğini söyledi.

Ardından Faber Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cinkaya ve oğlu Yasin Cinkaya toplantı salonuna girerek Hayırseverler Ortaokulu’na 100 bin liralık bağışı içeren protokole imza attı. Daha önce kente yaptırdığı 24 derslikli İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nde 600 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten işadamı İbrahim Cinkaya, “Herkes imkanları dahilinde eğitime destek olmalı. Eğitim için destek vermek benim için gururdur” dedi

Hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali Ahmet Altıparmak da, protokole babalarıyla katılan İrfan Ertuğrul ve Yasin Cinkaya’ya onun izinden gitmelerini tavsiye etti. Vali Altıparmak, göreve geldiğinden beri 19. protokolü imzaladıklarını belirterek, kaliteli eğitim için bu yardımların oldukça önemli olduğunu ve örnek olması gerektiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı