REKLAMI GEÇ

Eğitimciler yeni yıla hazır

Eğitimciler yeni yıla hazır

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki okulların müdürlerine bilgilendirme toplantısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2014 Salı, 10:08

Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık toplantılarından bir yenisi geniş katılımlı olarak Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Katılımcılara toplantı başlangıcında hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz;
“Okul, öğrenci ve öğretmen sayımız artıyor ancak yeni eğitim öğretim yılına sağlıklı, güvenli şekilde başlamak en önemli önceliğimiz. Bu yeni sezonda ‘2023 Vizyonu’ arge çalışmaları yapılacak ve 2023 Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü gerek fiziki gerekse teknolojik alt yapısı sorunsuz, eğitim öğretimin güçlükleri aşmış olarak gelecek kuşaklara bırakılmalı.  İşte bu vizyona göre çalışırsak ilimizin AB’ ye örnek teşkil edeceğinden kuşkum yoktur.

Değerli arkadaşlarım; 8 Eylülde okullarımızın Uyum programı dahilindeki sınıflarında eğitim öğretime başlanacağı için tüm tedbirlerin alınmasını istiyorum. Okul güvenliğine azami dikkat gösterilmeli,  okul giriş çıkışları kontrol altında tutulmalı, güvenlik kameraları kurdurulmalı ve çalışır durumda tutulmalı. Bu saydıklarım çok önemli değerli meslektaşlarım. Yoksul, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi tespit edin, ortak kullanım alanları tertemiz olsun. En Güzel Okul Bizim Okul tabelasını okulunuza asmaya hak kazanın. Model okullarımızın sayısını arttıracağız ve böylece tüm yurda örnek olmaya devam edeceğiz. Sizlerden özellikle ricam okul güvenliğinin üzerine hassasiyetle düşmenizdir.Yeni eğitim öğretim yılının sizlere, öğretmenlerimize, öğrencilerimize velhasıl tüm milletimize hayırlar getirmesini diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum”  dedi.

Toplantıya katılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Şener Bayram, Ragıp Çelik İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Ali Şahinaslan, Süleyman Can ve Azmi Koçoğlu görevleri ile ilgili sunumlar yaptılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı