REKLAMI GEÇ

Hayırseverler okul öncesi eğitimde de var

Hayırseverler okul öncesi eğitimde de var

İlimizde başlatılan okul öncesi eğitim kampanyası için Vali Hasan Canpolat önceki akşam Denizlili hayırseverlerle bir araya geldi. Toplantıda yapılacak olan çalışmalar hayırseverlere anlatıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2008 Perşembe, 01:00

Vali Hasan Canpolat hayırseverlerle akşam yemeğinde buluştu. Denizli Polisevinde gerçekleşen yemekli toplantıya Vali Hasan Canpolat, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Alaybeyoğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kumsar ve hayırsever işadamları katıldı.

Okul Öncesi Eğitimin öneminin vurgulandığı toplantıda, Denizli’deki Okul öncesi eğitimde okullaşma oranının yükseltilmesi ve bu konuda hayırseverlerin katkılarının ne olabileceğinin irdelendi ve İldeki Okul Öncesi eğitimin durumu ve yapılması planlananlar ortaya konuldu. Hayırseverler konunun önemine değinerek üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini, okul öncesi eğitimde katkı yapabilecekleri yerlerde fikirlerini paylaşarak, yapacakları katkılar konusundaplanlama yapacaklarını belirttiler.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantıda yaptığı konuşmada, çok önemli bir konu için toplandıklarını belirterek, okul öncesi eğitim döneminde bireyin zekasının yüzde 70’inin geliştiğini ve Denizli’de Okul Öncesi Eğitimin oranının yükseltilmesi, Müdürlüğün projeleri ve hayırseverlerden beklentileri ile ilgili sunum yaptı.

Vali Canpolat da konuşmasında İlimizdeki okul öncesi eğitimde okullaşma oranının arttırılması çalışmalarının devam ettiğini belirterek,“Eğitime gönül olarak dahi olsa destek verilse bu bizi mutlu eder. İster şimdi ister sonra bu konuda katkı yapacak olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Denizli’yi Okul Öncesi Eğitimde en iyi noktalara getirerek okullaşma oranını arttıracağız. Hayırseverlerimizin bu konuda katkılarını nasıl değerlendirebiliriz bu konudaki görüşmelerimize devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un yaptığı sunum esnasında yapılması planlanan bazı okullara hayırseverlerin sembolik olarak isimlerinin verildiği bölüm hayırseverler tarafından beğeniyle takip edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı