REKLAMI GEÇ

MÜSİAD başarıyı ödüllendirecek

MÜSİAD başarıyı ödüllendirecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi yönetimi bu yıl da il merkezdeki 34 lise ve dengi okulda eğitim gören öğrencilerden okul birincilerine ödül verme kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2014 Perşembe, 16:27

MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Necip Filiz, başkanlığında, dernek binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ‘MÜSİAD Başarı Ödülleri’ töreninin 12 Haziran’da Anemol Otel’de yapılmasına, okul birincisi öğrencilere altın, plaket ve çeşitli hediyeler verilmesine karar verdi.

23 Nisan’da öğrenciler için önemli bir etkinliğe MÜSİAD olarak karar verdiklerini belirten Şube Başkanı Filiz, “İl genelinde 34 lisemiz bulunuyor. Bu okullarımızda eğitim gören başarılı okullarını birincilikle bitiren öğrencilerimizin başarılarına ortak olmak için ödüller dağıtıyoruz. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ‘Başarı Ödülleri’ törenimize 34 okul birincisi öğrencimiz, velileri, davetliler ve protokol üyeleri ile birlikte 450 kişilik kalabalık bir gurup katıldı. Bu yılda ödül törenimizin ikincisini Anemon Otel’de 12 Haziran’da gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin ve ilimizin eğitim ve öğretimdeki başarısına dernek olarak bizde destek verecek, ortak olacağız. Yönetim kurulumuz, 23 Nisan bayramı öncesinde öğrencilerimizin merakla beklediği ödül töreni ile ilgili kararını da aldı” dedi.
Okul yönetimi belirleyecek

Törende ödül almaya hak kazanan okul birincisi öğrencilerin okul yönetimi tarafından belirlenip kendilerine bildirileceğini anlatan Filiz, “MÜSİAD’ın Türkiye genelinde 17 yıldır gerçekleştirdiği başarı ödül törenini ilimizde de başlattık. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ödül törenimize bu yıl ilginin daha yüksek olmasını bekliyoruz. Gelecek yıllarda da ödül törenimizi yapacağız. Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz ödül törenlerimiz her yıl eğitim ve öğretim yılı sonuna damga vuracak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı