REKLAMI GEÇ

SBS’de EĞTMER fark yaratacak

SBS’de EĞTMER fark yaratacak

EĞTMER SBS Eğitim Merkezi, Tokat Caddesi ile Acıpayam Yolu’nun birleştiği kavşakta açıldı. Merkezde, sadece SBS’ye yönelik eğitim verilecek ve derslerin işlenişinde Tam Öğrenme Modeli’ne dayalı eğitim sistemi uygulanacak.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2010 Perşembe, 18:09

Adını, ‘eğitim’ ve ‘merkez’ sözcüklerinden alan EĞTMER SBS Eğitim Merkezi, Tokat Caddesi ile Acıpayam Yolu’nun birleştiği kavşakta açıldı. Ömer Çakır, Özer Sezer, Tuğrul Ural, Kemal Yolcuoğlu ve İsmail Kekilli’nin birlikte kurdukları EĞTMER SBS Eğitim Merkezi’nde, derslerin işlenişinde, Tam Öğrenme Modeli’ne (TÖM) dayalı eğitim sistemi uygulanacak.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan EĞTMER SBS Eğitim Merkezi Eğitim Danışmanı Tuğrul Ural, SBS’de yeni ve farklı bir anlayışa sahip olduklarını söyledi. Ural, “EĞTMER SBS Eğitim Merkezi, gerek ismi gerekse konumlandığı yer açısından dikkatleri üzerine çekti. EĞTMER, velinin, öğrencinin, Milli Eğitim sisteminin ve okulun isteklerini yerine getirmeyi amaçlayan ve bu yönleriyle diğer benzer kurumlardan kendini ayırabilen bir merkezdir” dedi. EĞTMER’in, İncilipınar Mahallesi’nde, Acıpayam Yolu ile Tokat Caddesi’nin kesiştiği mevkide, merkezi bir alanda konumlandığına da dikkat çeken Ural, “EĞTMER SBS Eğitim Merkezi, bu konumu ile şehrin gürültüsünden, karmaşasından, öğrencilerin dikkatini dağıtacak olumsuz dış etkenlerden uzak bir yerleşimdir. Burada, sadece ilköğretim öğrencilerine yönelik çalışmalar planlanmıştır. Bu çalışmalar için günümüzün teknik olanaklarından yararlanılarak hazırlanmış tekli sıralardan oluşan, 16 kişilik kontenjanlı derslikler hazırlanmıştır. Ayrıca, soru çözüm ve etüt odaları düzenlenmiş, bu odalarda bireysel başarı arttırıcı çalışma olanakları sunulmuştur” dedi. Ural, fiziki eğitim koşullarının yanı sıra etkili bir öğretim sistemini de öğrencilere sunduklarını belirterek, “Derslerin işlenişinde, Tam Öğrenme Modeli’ne dayalı bir eğitim sistemi uygulanacak. Bu, pekiştirme faaliyetleriyle desteklenen bir eğitim modeli ve öğrencilerin öğrenmediği konu kalmamasını sağlıyor” dedi.

Ural’ın, EĞTMER SBS Eğitim Merkezi ile ilgili bilgi vermesinin ardından, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nejat Duran söz aldı. Duran, Denizli’de 80’inci dershanenin açıldığını belirterek, kurumun Denizli’ye hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesini, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nejat Duran, EĞTMER SBS Eğitim Merkezi kurucuları ve öğretmenleri ile birlikte kesti. Açılış sonrasında, davetlilere merkez gezdirilerek, merkez hakkında bilgi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı