REKLAMI GEÇ

SDH’de sünnet şöleni

SDH’de sünnet şöleni

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Servergazi Devlet Hastanesi’nde sünnet olan 50 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi. Sürpriz etkinliklerin, çeşitli oyunların ve eğlencelerin yapıldığı şenlik, renkli görüntülere sahne olurken, çocuklar ve aileler unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2014 Perşembe, 13:56

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. Birliğe bağlı Servergazi Devlet Hastanesi’nde sünnet olan 50 çocuk için sünnet şöleni organizasyonu yapıldı.

denizli-kamu-hastaneleri-sunnet-ic-1

Servergazi Devlet Hastanesi Kreşi’nde yapılan sünnet organizasyonuna Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş, Servergazi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. İbrahim Görüşen, Hastane İdarecileri ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı.

Şölen kapsamında sünnet olan 50 çocuk palyaçolar eşliğinde kendileri için düzenlenen çeşitli gösterilerle gönüllerince eğlendiler.

denizli-kamu-hastaneleri-sunnet-ic

Aileler de çocuklarıyla birlikte halat çekme, sandalye kapma, yumurta taşıma gibi yarışmalara katılarak akıllarından silinemeyecek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı