REKLAMI GEÇ

Şehir plancıları öğrencilere kent bilincini anlattı

Şehir plancıları öğrencilere kent bilincini anlattı

Şehir plancıları, kent bilinci ve sorumluluk hissini artırmak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi. Düzenlenen eğitim programında yaşanılan kente karşı sorumluluklar anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 14:56

Şehir Plancıları Odası Muğla Şubesi ile Denizli İl Temsilciliği öğrencilere şehir plancılığını anlattı. Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Denizli Seviye Okulu ve Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu İlköğretim Okulları’nda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak Şehir Plancısı Dilek Özdeş katıldı. Özdeş, Denizli’de yaşayan insanların kente ait kültürü ne kadar önemsedikleri ya da özümsedikleri, bu bağlamda yaşadıkları kente özgü tutum ve davranışları benimseyip benimsemedikleri ve kente dair sorumluluk hissedip hissetmediklerini irdeledi. Özdeş’in konuşmasının ardından etkinlik soru cevap bölümüyle sona erdi.

Şehir Plancıları Denizli İl Temsilcisi Seçil Dikmen Çelik, kentlilik bilincini artırmaya yönelik ve şehir planlama disiplinin tanınmasına yönelik eğitim programlarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini söyledi. Çelik, etkinliğe katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı