REKLAMI GEÇ

Uğur Türkiye’nin kariyer haritasını çıkarıyor

Uğur Türkiye’nin kariyer haritasını çıkarıyor

Aralarında Denizli Uğur Dershaneleri’nin bulunduğu 200 Uğur Dershanesi Şubesi, 4-5 Ocak tarihinde yaptıkları Uğur Tanı Sınavı’nın ardından uygulayacağı Kariyer Tanı Sınavı ile Türkiye’nin Kariyer haritasını oluşturmaya hazırlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2014 Salı, 15:59

Denizli Uğur Dershaneleri’nin de katıldığı ve Uğur Tanı Sınavı (UTS), 04-05 Ocak tarihlerinde tüm Türkiye’de yaklaşık 310 bin öğrencinin katılımıyla yapıldı. Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök, UTS’nin öğrencilere eksiklerini belirleme konusunda yardımcı olacağını açıkladı.

UTS hakkında bilgi veren Özkök“Türkiye’de bir ilk olarak Uğur tarafından hayata geçirilen ve Uğur’un ülke genelindeki 200’e yakın şubesinde yüz binlerce öğrencisi ve velisinde büyük yankı uyandıran UTS (Uğur Tanı Sınavı), 04-05 Ocak tarihlerinde uygulandı. Türkiye genelinde yaklaşık 310 bin öğrencinin katıldığı sınavla öğrencilerin okullarında hangi konuları öğrenmediği ya da ne kadar eksik öğrendiği de saptanıyor” dedi.

SONUÇLAR 10 OCAK’TA AÇIKLANACAK
Uğur Tanı Sınavı’na katılan öğrencilerin puanları 10 Ocak 2014 tarihinde açıklanacağını ifade edenUğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök, Puanlara göre detaylı sonuçlar da bu tarihte belli olacağını ve katılan öğrencilere sınav karnesi verileceğini açıkladı. Karnelerde öğrencinin bilgi düzeyinin yanı sıra okul, il, ve Türkiye’deki sıralamasının da yer alacağını vurgulayan Özkök, öğrenciler sınav sonuçlarını, UTS’ye girdikleri Uğur şubelerine gelerek öğrenebileceğini belirtti.

“TÜRKİYE’NİN KARİYER HARİTASI OLUŞTURULACAK”
UTS’de başarı gösteren binlerce öğrenciye eğitim bursu ve erken kayıt avantajı sunduklarını ifade eden Özkök, UTS’yi 8 yıldır yaptıklarını, her geçen yıl bu sınavın öneminin daha da iyi anlaşıldığını ve buna bağlı olarak ilginin arttığını belirtti. Özkök “Bu yıl 8.si düzenlenen Uğur Tanı Sınavı, tüm Türkiye’deki Uğur şubelerinde aynı anda uygulandı. Öğrenciler yıllardır düzenli olarak yapılan ve bireysel başarılarını ülke genelinde ölçme şansı veren UTS’ye gösterdikleri ilgiyle, kurumumuza duydukları güveni bir kez daha göstermiş oldu. UTS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte şubelerimizde öğrencilerin gelecek ve kariyer planlarına yön verecek “Kariyer Eğilim Testi”ni de uygulayacağız. Tüm Türkiye’den elde edeceğimiz veriler ile de Türkiye’nin kariyer haritasını oluşturacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı