REKLAMI GEÇ

Eğitimde örnek uygulamalar

Eğitimde örnek uygulamalar

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları, Türkiye çapında düzenlenen “Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu”nun ikincisine ev sahipliği yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2014 Cumartesi, 09:47

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu’nun ikincisi gerçekleştirildi.

Sempozyumun açılışında konuşan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, bu tür etkinliklerin ülke eğitim öğretimine ciddi katkılar sağladığını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise ikincisi gerçekleştirilen bu etkinliğe katkı sağladıklarını ve benzer bilimsel çalışmaların yaygınlaşarak sürmesinin en büyük dilekleri olduğunu ifade etti

Açılış töreninde sempozyuma katkılarından dolayı Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen, Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Doç. Dr. Asuman Duatepe, Yrd. Doç. Dr. Ayşe Savran Gencer, Yrd. Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer, Yrd. Doç. Dr. Safi Avcı, Yrd. Doç. Dr. Zeha Yakar ve yazar Tülin Kozikoğlu’na şilt verildi.

ic

Öğretmenlerin ders içi süreçlerde uyguladıkları etkinliklerin paylaşıldığı sempozyuma 70 öğretmen ve akademisyen sunumlarıyla katkı sağlarken, 300 öğretmen de izleyici olarak katıldı. ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları Müdürü Kenan Ömeroğlu, Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumlarının bundan sonra da davet ettirileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı