REKLAMI GEÇ

Uğur Dershanesi öğrencileri kampta

Uğur Dershanesi öğrencileri kampta

Denizli’de 8 yıldır hizmet veren ve 8 yıldır aralıksız her yıl, üniversiteye giriş sınavlarında, Türkiye ilk 100’üne öğrenci sokan Uğur Dershaneleri bu yıl da Türkiye derecelerine göz dikti. Uğur Dershanesi öğrencileri, dereceler için kampa alındı.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2010 Çarşamba, 17:53

Uğur Dershaneleri’nin, Ege bölge kampı, 2005 ve 2006’da Kuşadası’nda, 2007’de Urla’da,2008’de Pamukkale’de yapılmıştı. Uğur Dershaneleri, Ege bölge kampı için ise bu sene Çeşme Alaçatı’yı seçti. İzmir, Aydın, Balıkesir, Manisa, Denizli ve ilçe Uğur Dershanelerinin derece öğrencilerinden oluşan 42 başarılı öğrenci, 8 gündüz 6 gece süren yoğun kampla, LYS derecelerinin adayı olduklarını gösterdiler. 5 yıldızlı Alaçatı Süzer Otel’deki kampta yoğun bir tempoyla LYS’ye hazırlanan öğrenciler, boş zamanlarında da havuzun ve denizin tadını çıkardı. Kampa katılan öğrenciler, hiç bu kadar yoğun ve keyifle ders çalışmadıklarını belirtip, birçok şubenin farklı öğretmenleriyle çalışma fırsatı bulduklarını ve tüm eksiklerini kapattıklarını belirttiler. Kamp sorumlusu rehber öğretmenler de öğrencilere tüm farklı yayınların sorularını sunduklarını ve eksiklerini öğretmenleriyle kapatma olanağı sağladıklarını belirterek, “Akademik bu çalışmalara ek olarak yaratıcı drama dersleri de düzenleyerek öğrencilerimizin psikolojik açıdan sınavlara daha bir sağlıkla bakmasına ve hazırlanmasına da olanak sağladık” dedi.

Denizli Uğur Dershanesi Koordinatörü Ersan Köse eşliğinde kampa katılan öğrenciler, başarıları için sağlanan bu olanaklar için tüm Uğur Dershaneleri çalışanlarına ve özellikle de her sorunlarında yanlarında olan Denizli Uğur Dershanesi öğretmenlerine teşekkür etti. Eğitim Koordinatörü Ersan Köse, önümüzdeki yıl derece kampının hazırlıklarına da şimdiden başladıklarını ve kampı Denizli’ye aldırmak için yoğun çaba harcayacaklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı