REKLAMI GEÇ

PAÜ’de cemaat operasyonu sert esiyor

PAÜ’de cemaat operasyonu sert esiyor

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ), cemaat operasyonu için düğmeye basıldı. İki rektör yardımcısı, bir dekan ve bir müdür görevlerinden alınırken, istifa eden ve yer değiştirenler de oldu.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2014 Perşembe, 16:15

PAÜ’de cemaat operasyonu rüzgarı sert esiyor. Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Kaplan ve Prof. Dr. Sabahattin Nas ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Topçu ve PAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (PAÜSEM) Müdürü Kudret Gezer görevlerinden alındı. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin Can ise görevinden istifa etti.

Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevine devam eden Prof. Dr. Sabahattin Nas’tan boşalan rektör yardımcılığına, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Özçelik atandı.
İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevini sürdüren Prof. Dr. Hasan Kaplan’dan boşalan rektör yardımcılığı görevine ise henüz atama yapılmadı.

Mühendislik Fakültesi’nde görevden alınan Prof. Dr. Muzaffer Topçu’dan boşalan dekanlık koltuğuna Prof. Dr. Selçuk Toprak oturdu.

Kudret Gezer’in görevden alınmasıyla boşalan PAÜSEM Müdürlüğüne de Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt atandı.

Bu arada, fakülte ve yüksekokul yöneticilerinde de yer değişikliği oldu. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Turgut Tok, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı. Tok’dan boşalan göreve de Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir getirildi.

Yorumlar

alpertunga   -  Bağlantı 14 Haziran 2014, 21:16

Her şey göstermelik. Yeniden seçilme gayretiyle Ankara’ya mesaj gönderiyor. ‘Ben de burada emrinizdeyim beni unutmayın’ mesajı veriyor. Üniversite hastanesinde göstermelik görevden almanın ardından kadrolaşma bütün hızıyla devam ediyor. Yapılan Cambaza bak tan başka bir şey değil.

ABUZİTTİN   -  Bağlantı 13 Haziran 2014, 11:39

BIYIKLAR HERŞEYİ ANLATIYOR

ali Haydar   -  Bağlantı 13 Haziran 2014, 10:14

Kardeşim;
Bu haberler Hüseyin Bağcının işine yarıyor şimdiye kadar iş tuttuğu cemati, uzaklaştırarak Bende Cemaate karşıyım diyor beklenen Cumhurbaşkanına, bende sizdenim diyor. Tayyipe Göz kırpıyor, cemaatle iş tuttuğunu gizlemek için algı operasyonu yapıyor. Şu an cemaate karşıymış onları barındırmıyo imajı verirken bile cemaatle istişare halinde veriyor, bu adamın ne olduğunu dünde bugünde herkes biliyor. Bu haberlerle cemaat düşmanı algısı yaratıp yeniden Rektör olmak istiyor.

halkadamı   -  Bağlantı 13 Haziran 2014, 01:23

Cemaatçiler %90 ı hala üniversite. Bu operasyon sadece göstermelik olmuş. Tamamı temizlensin.

kenan şahin   -  Bağlantı 12 Haziran 2014, 21:27

Sabahattin hoca cemaatci degildir. Başka nedenlerle kendi bırakmıştır görevi. .

Gezizekalı   -  Bağlantı 12 Haziran 2014, 16:57

Haber yapılırken keşke biraz araştırılsaymış. Haberde adı geçenlerin tamamı değil sadece birkaçı cemaat, diğerleri MHP kökenli. Gidenler kadar yerlerine gelenlerde araştırılmalı. Yeni gelenlerin cemaatle olan ilişkileri de sorgulanmalı. Haberin başlığı yanlış bi kere bu cemaat operasyonu değil döneme uygun başlık atıp birilerinin ekmeğine yağ sürmemek lazım. Gidenlerin hangi sebeple gittikleri araştırılmalı öncelikle.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı