REKLAMI GEÇ

DENİB’de “Yeni nesil liderlik” konuşuldu

DENİB’de “Yeni nesil liderlik” konuşuldu

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve Denizli İş Kadınları Birliği Derneği (DİKAB) işbirliğiyle, “Neuro Leadership-Yeni Nesil Liderlik Modeli Eğitimi” gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2017 Cumartesi, 09:37

Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda tüm gün gerçekleştirilen eğitime, Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Bekir Serdar Mutlubaş, DİKAB Başkanı Nilgün ÖK, DİKAB üyeleri, DENİB üyesi firmaların genel müdür ve yardımcıları, koordinatörleri, pazarlama sorumluları, dış ticaret sorumluları, teknik müdürleri görevlerindeki orta ve üst düzey yöneticileri ile işletme sahipleri katıldı.

Academy Neuro’dan Mert Aydıner tarafından verilen eğitimde, beynimizde karar alma süreci nasıl işliyor? Bizi değişime yönlendiren güdüler nelerdir? Liderlik yapacağımız kişilerin ilgisini, sempatisini ve güvenini nasıl kazanırız? Hedef kitlemizin algı filtresini nasıl aşarız, onlara vermemiz gereken mesajları gerçek karar verici kısma en etkili, hızlı ve kalıcı şekilde nasıl iletiriz? Lider olarak güven kazanılması, karşılıklı uyumun yakalanması ve paylaşımda bulunmasını sağlayacak bütünsel yaklaşımın formülü, liderlik sürecinde ekibimizin cesaretini, motivasyonunu ve kararlılığını arttırma yönünde yapıcı geri bildirim verme gibi konular ele alındı.

DENİB AKADEMİ eğitimlerine, 27 Ekim 2017 tarihindeki “İşletmelerde Verimlilik ve Performans Artışı İçin Prim Teşvik Sistemlerinin Tasarımı ve Uygulamaları” konusu ile devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı