REKLAMI GEÇ

DENİB’den Ankara çıkarması

DENİB’den Ankara çıkarması

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) heyeti, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2017 Perşembe, 14:17

Heyette, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İsa Dal ve Süreyya Çalışkan yer aldı.

DENİB heyeti, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı Sayın İbrahim Şenel, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez, 23, 24 ve 25. Dönem Denizli Milletvekili, Ekonomi Bakanı Danışmanı Mehmet Yüksel, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Gümrük ve Ticaret Müsteşarı Cenap Aşçı, Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kay. Bil. Tek. Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Saim İlçioğlu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

DENİB Başkanı Sayın Süleyman KOCASERT, ziyaretler sırasında küresel gelişmeler ışığında 2016 yılının değerlendirmesinin yapıldığını, 2017 yılına ilişkin hedef ve projelerinin paylaşıldığını belirtti.

Bu açıdan Denizli ekonomisi adına gerçekleştirilen temasların çok önemli olduğunun altını çizen Kocasert, DENİB olarak her fırsatta Denizli’nin taleplerini, ihtiyaçlarını, sorunlarını Ankara’ya iletmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı