REKLAMI GEÇ

Kocasert, Güney Kore turunda

Kocasert, Güney Kore turunda

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Güney Kore’de bir taraftan sportif faaliyetlere katılırken, diğer taraftan da bu ülkeye ihracatı artırmaya yönelik temaslarda bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 12:58

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, olimpiyat oyunlarından sonra dünyanın ikinci büyük spor organizasyonu olan ev Gwangju kentinde 3-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 28. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları (Summer Universiade) için Güney Kore’de.

Kocasert’in Güney Kore’de bulunmasının nedeni; TİM ve DENİB’deki görevlerinin yanı sıra, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Judo Takım Komitesi Başkanı olması.

BOŞ DURMUYOR
Güney Kore’ye milli takım kaifelisiyle birlikte giden Kocasert, ilk durağı Seul’de bir dizi temaslarda bulundu. Kocasert, Türk havlusunun dünyadaki bilinirliliğini artırmak amacıyla Güney Kore İthalatçılar Birliği (KOİMA) Başkanı Taeyong Thomas Shinn’i ziyaret etti. Bu ziyarete Türkiye’nin Seul Büyükelçisi Arslan Hakan Okçal da katıldı.

TÜRK HAVLUSU İÇİN LANSMAN ÇALIŞMASI
Türk Ticaret Müşaviri Bümin Kaan Köktürk’ü de ziyaret eden Kocasert, Güney Kore ve Seul’un ticari hayatıyla ilgili bilgi aldı. Bu görüşmede, Türk havlusunun “Turkish Towels” sloganı ile Güney Kore’de de lansmanı yapılması için çalışmalara başlanılması kararlaştırıldı. Turkish Towels lansman çalışmaları daha önce de ABD ve İngiltere’de yapılmıştı.

TARİHİ VE TURİSTİK YERLERE ZİYARET
İş temasları ve sportif faaliyetlerin dışında Güney Kore’yi keşfe de çıkan Kocasert, fırsat buldukça ülkenin tarihi ve turistik yerlerini geziyor.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı