REKLAMI GEÇ

2000’deki seçimlerde hile yapıldı

2000’deki seçimlerde hile yapıldı

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 24-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan genel kuruluna başkan adayı olarak katılacak olan Hüseyin Bayazıt, 2000 yılında yapılan seçimlerde hile yapıldığını iddia etti.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2008 Salı, 00:00

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın, 24-25 Mayıs tarihleri arasında yapacağı genel kurula, başkan adayı olarak katılacak olan SMMM Hüseyin Bayazıt, yaptığı ilk basın toplantısında, 2000 yılında yapılan seçimlerde hile yapıldığını iddia etti.

35 yıldır serbest muhasebeci mali müşavirlik yapan Hüseyin Bayazıt, 2000 yılında yapılan seçimlerde de aday olduğunu hatırlatarak, “2000 yılında yapılan seçimi, yapılan hileler sonucu çok az bir oy farkıyla kaybettim” dedi.

Aday olma sebebinin, koltuk sevdalılığını bitirmek olduğunu belirten Bayazıt, “Ben, genç ve yeni arkadaşlarımızın oda başkanlığı konusunda adaylıklarını açıklamalarını isterdim. Unutulmamalıdır ki doğru kararlar, demokrasi ve çok renklilik ile olur. Ama yıllardır aynı kişinin oda başkanlığında bulunması bu genç arkadaşlarımızı adaylık konusunda tedirgin ediyor. Şimdi yeniden adayım ve oda üyelerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.

Seçilirse yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren Hüseyin Bayazıt, odanın en büyük eksikliğinin e-oda sistemi olduğunu ve göreve geldikleri taktirde e-oda sistemini kuracaklarını söyledi. Bayazıt, “Odamız üyelerine ulaşmak için internet sistemini en iyi şekilde kullanacak ve tüm üyelerimizi elektronik ortamlardan bilgilendireceğiz. Şu anda böyle bir sistem tam olarak yok. Bir de en önemli sorunlardan birisi siyasi sorun. Odada siyaset ve particilik olmaz. Bizler göreve gelirsek bu durumu ortadan kaldıracağız. Kim olursa olsun, hangi partiye kayıtlı olursa olsun yanımızda demokratik bir ortamda görev sahibi olacaktır. Bunu da göreceksiniz. Şu andaki durumu anlatmama gerek yoktur. Herkes durumu görmektedir” dedi.

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 915 üyesi ile 24-25 Mayıs’ta seçime gidecek. Mevcut Oda Başkanı Necdet Yılmaz’ın da aday olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı