REKLAMI GEÇ

ATS, Sevindik’i değiştirecek projeyle görücüye çıktı

ATS, Sevindik’i değiştirecek projeyle görücüye çıktı

Denizli’nin önemli sanayicileri ve işadamları bir gayrimenkul şirketi kurarak, çok konuşulacak projeyle start verdi. ATS Gayrimenkul ismini verdikleri yeni firmanın ilk projesi Sevindik Mahallesi’nin çehresini deştirecek dev bir iş merkezi. İstanbul’daki lansmanları aratmayan bir organizasyonla, Big Chefs’te görücüye çıkan proje kadar ATS Gayrimenkul girişimi de medyanın yoğun ilgisini çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2017 Çarşamba, 15:56

Denizlili Sanayici ve İşadamları Hasan Kasapoğlu, Mehmet Rabuş, Mustafa Gül, vergi rekortmeni Yeminli Mali Müşavir İzzet Özer başta olmak üzere birçok iş insanını bir araya ATS Gayrimenkul, ilk projeleriyle bugün basın karşısında görücüye çıktı.

Big Chefs’te öncesinde kahvaltının verildiği lansman toplantısı, İstanbul’daki benzerlerini aratmayacak profesyonellikteydi. Restoranın yarısını basın toplantı salonuna çeviren dev organizasyonla adeta piyasaya ne kadar iddialı bir şekilde girdiklerini gösteren ATS Gayrimenkul, Sevindik Mahallesi’ne yapacakları dev iş merkezinin tanıtımını yaptı.

Farklı sektörlerin duayenleri konumundaki ünlü simaların başını çektiği yeni girişimin ilk projesi konumundaki ATS Sevindik İş Merkezi’ni, firmanın yönetim kurulu başkanı Kasapoğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Mehmet Rabuş ve projenin tanınmış mimarı Ahmet Yoldaş birlikte tanıttı.

Daha önce Denizlihaber.com’un da haberleştirdiği dev yatırım hakkında bilgi veren yatırımcılar, içinde 65 metre uzunluğunda bir kule bloğun da yer aldığı projeyle Sevindik Mahallesi’nin çehresini değiştirme konusunda iddialı.

İçinde bir otel, çok amaçlı dev etkinlik salonları, iş merkezleri, dev bir kapalı otoparkı, bölgenin yapısına uygun olarak kullanabilecek çok katlı işyerlerinin de bulunduğu yatırımın henüz proje aşamasında dahi ilgileri tarafından gerekli dikkati çektiğini aktaran yatırımcılar, şimdiden işyerlerinin yüzde 40’lar düzeyinde ön satış yöntemiyle satıldığını aktardı. Otel ve çok amaçlı etkinlik salonları konusunda uluslararası bir oteller zincirinin Türkiye ayağı ile görüşmelerin sürdüğünü dile getiren yatırımcılar, bu konuda da önemli bir mesafe kat edildiği müjdesini verdi.

Firmanın bu ilk projesi kadar yeni girişim de medyanın ilgi odağı oldu. Gazetecilerin bu konudaki sorularını yanıtlayan işadamları, gayrimenkul sektörünün yeni aktörü ATS Gayrimenkul’ün tam anlamıyla bir proje şirketi olacağının altını çizdi. Denizli’nin ve bulundukları bölgenin ufku ve çehresine farklı pozitif kazanımlar katacak projelere imza atmak istediklerini dile getiren işadamları, hiçbir projenin inşaat işine doğrudan girmeyeceklerini de aktardı. Projeleri bölgenin inşaat firmalarıyla birlikte hayata geçireceklerini ifade eden ATS’nin yönetim triosu, “ATS yeni projeleri hayata geçirdikçe Denizli ve Denizli’nin inşaat sektörü temsilcileri de kazanacak” dedi.

Yorumlar

Ömür Duruerk   -  Bağlantı 19 Ekim 2017, 13:40

Kadro çok başarılı görünüyor.
Şahane işler çıkacağına inanıyorum.
Tebrik ederim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı