REKLAMI GEÇ

BASİAD üyeleri Evteks’teydi

BASİAD üyeleri Evteks’teydi

BASİAD, 26 üyesi ile Evteks 2010’un gözdesi oldu. BASİAD Başkanı Memişoğlu, fuarda yapılan bağlantılar sayesinde, morallerinin düzeldiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2010 Cuma, 08:59

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) üyeleri, Evteks 2010 Fuarı’na, damgasını vurdu. Dünyanın 2’nci, Türkiye’nin en büyük tekstil ürünleri fuarı olan EVTEKS 2010 Fuarı’na katılan BASİAD üyelerinin, yetkilisi olduğu firmalar, fuarda gerek ürettikleri ürünler, gerekse sunum ve pazarlama teknikleri ile ziyaretçilerin ve alıcıların ilgi odağı oldu.

EVTEKS 2010 Fuarı ile ilgili izlenimlerini anlatan, BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “Fuar genel anlamda başarılı geçti. İç piyasaya çalışan firmaların daha memnun olduğunu gözledik. İhracat yapan firmalar için ise Batı Avrupalı müşteriler çok azdı. Buna karşılık komşu ülkelerden küçük alıcılar çoğunluktaydı. Ayrıca bu sene, geçici olarak kurulan çadırda yer alan firmalar, fiziki şartlar anlamında sıkıntılı bir fuar geçirdi. Ancak yapılan bağlantılar sayesinde morallerimiz düzeldi” dedi. Memişoğlu, Evteks 2010 Fuarı ve fuara katılım ile ilgili olarak, 7 Haziran’da DETKİB ile birlikte bir toplantı düzenleyeceklerini söyledi.

Fuara katılan BASİAD üyesi firmalar şunlardı:
ABC Tekstil, Altınbaşak Tekstil, Aran Tekstil, Bahar Tekstil, Başarı Tekstil, Beka Tekstil, Doğuş Tekstil, Erteks Kadife, Gökhan Tekstil, Gürcan Nakış, İnci Tekstil, İpekyolu Tekstil, Kaynak Havlu, Kayteks Kadife, Kervan Tekstil, Makroteks, Menekşe Tekstil, Motif Tekstil, Nesa Tekstil, Ozanteks Tekstil, Özgür Tekstil, Panayır Tekstil, Sergen Tekstil, Tosunoğlu Tekstil, Yastıkçı Çeyiz ve Zorluteks Tekstil (TAÇ).

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı