REKLAMI GEÇ

Leman Kültür’den mizah tadında 14 Şubat

Leman Kültür’den mizah tadında 14 Şubat

Denizli-Antalya Yolu’na paralel, PAÜ’nün hemen yanı başında, Leman kültürüyle harmanlanmış muhteşem bir cafe ve konaklama mekanı olan Leman Kültür, 14 Şubat’ta hem size, hem de sevdiğinize rüya gibi bir gece vaat ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2017 Salı, 09:45

Türkiye’nin dört bir yanında 24 şubeyle hizmet veren Leman Kültür, Denizlililere hem cafe hem de otel hizmetiyle ayrıcalığını hissettiriyor. Çok özel ustalar tarafından hazırlanan menüler, karikatür sıcaklığında hizmet, kendinizi farklı bir dünyada hissedeceğiniz konaklama imkanı olan otel hizmetiyle Denizli’nin yükselen yıldızı olan Leman Kültür, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel programıyla da göz dolduruyor.

ORTAYA KARIŞIK, MİDEYLE BARIŞIK
Leman kültürüne aşina olanların yakından tanıdığı karakterlerle harmanlanmış özel menüsü sizi sizden alacak. Biraz atom, biraz hasan hasan, biraz gatana, biraz Bezgin Bekir, biraz Deli Cevat, mangalda sucuk şiş, kaşarlı mantar, soğan halkası, patates kroket, sigara böreği, elma dilim patates, patates püresi ve özel soslar ile hazırlanan menü, en özel gecenizi unutulmaz kılacak.

14 ŞUBAT’A ÖZEL PROGRAM
Leman Kültür, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan program ile de adından söz ettiriyor. Leman Kültür’ün muhteşem atmosferinde, canlı müzik eşliğinde, “Ortaya karışık mide ile barışık” menü, mevsim salata, 1 şişe şarap ve aşk pastasıyla unutulmaz bir akşam yemeği, ardından da LemanHotel’in muhteşem atmosferinde günlük konaklama, sevdiğinize ne kadar özel olduğunu göstermenizin en kolay yolu olacak.

Leman Kültür’ün 14 Şubat’a özel hazırladığı programın maliyeti ise iki kişi için 350 TL.

REZERVASYON İÇİN:
Adres: Yunus Emre Mahallesi, Yunus Emre Caddesi No:89 Pamukkale/Denizli
Tel: 0 (258) 265 02 45
0 850 532 05 65
www.lmk.com.tr
info@lmk.com.tr
facebook/lmnkltr
twitter/lmnkltr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı