REKLAMI GEÇ

Denizli’nin, 2017’nin ilk 7 ayındaki KGF Kredisi tablosu

Denizli’nin, 2017’nin ilk 7 ayındaki KGF Kredisi tablosu

KGF, 2017 yılı Denizli rakamlarını Denizlihaber’den Varlıker ile paylaştı. Gazetemizin yeni yazarı işadamı Tolga Varlıker, ilk yazısı için KGF kapsamında Denizli’de kullandırılan kredilerin detaylarını araştırdı. Buna göre Denizli 2017 Temmuz sonuna kadar bu kapsamda tam 3 Milyar 313 Milyon Lira kredi kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2017 Salı, 16:44

Denizlihaber yazar kadrosunun yeni ve genç ismi İşadamı Tolga Varlıker, ilk yazısı için Kredi Garanti Fonu’na Denizli’ye KGF desteğiyle verilen kredileri sordu; KGF sektör sektör kredi rakamlarını açıkladı.

Bundan böyle ekonomi alanındaki yazılarıyla Denizlihaber.com okurlarıyla buluşacak olan genç işadamlarından Tolga Varlıker, geçtiğimiz ay Türkiye rakamlarının açıklandığı KGF destekli kredilerin Denizli ayağı ile ilgili merak edilen detaylara ulaştı.

KGF’nin 31 Temmuz 2017 tarihine kadar Denizli’de özel bankaların KGF kapsamında dağıttığı kredilerin toplam miktarının tam 3 Milyar 313 Milyon TL olduğunu açıklayan KGF, en yüksek kredi kullanımıyla imalat sanayi sektörünün ilk sırada bulunduğunu, bu sektörü ticaret ve hizmet ile inşaat sektörünün takip ettiğini aktardı.

Mart ayından bu yana Denzili’de bu kapsamda kredi kullanan kurum sayısını da açıkmayan KGF, Denizli’de bu kredilerin hangi maksatlı kullanıldığı detaylarını da Denizlihaber.com ile paylaşıldı.

O tablo, o tablonun detayları ve Tolga Varlıker’in ilk köşe yazısı YARIN DENİZLİHABER.COM’DA

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı