REKLAMI GEÇ

Dericilere “taşınma” kredisi

Dericilere “taşınma” kredisi

KOSGEB İGEM Denizli Müdürü Nedim Kara, Deri OSB’ye taşınacak firmalar için, 100 bin dolarlık ‘0’ faizli kredi vereceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2007 Salı, 00:00

KOSGEB Denizli İşletme Geliştirme Müdürü Nedim Kara, Deri OSB’ye taşınma hazırlığı içinde olan deri sanayicilerine müjde verdi. Kara, Deri OSB’ye taşınmak isteyen firmalar için Mayıs ayında yürürlüğe girecek bir kredi hazırladıklarını söyledi.

Kara, “Türkiye’de 9 tane deri organize sanayi bölgesi var ve hepsinde de taşınma sorunu yaşanıyor. Uşak’ta 120, Yalvaç’ta 60, Isparta’da 609, Denizli’de 78 derici organize sanayi bölgesine taşınacak ancak hepsi de taşınmada sorun yaşıyor. Hepsi de genelde küçük ölçekli firmalar. Onların sıkıntılarına son vermek için 100 bin dolarlık, sıfır faizli, ‘Deri OSB’ye taşınma kredisi desteği’ hazırladık. Bu kredi desteğimiz, ilk 6 ayı ödemesiz, 24 ay geri ödemeli bir destek. Ancak Denizlili dericiler, ilk bir yıl ödemesiz kredi almak istediler. Bu istekleri de değerlendiriliyor. Dericilerimiz, bu kredi desteklerini Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası’ndan alabilecekler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı